Τόμπσον: «Καθάρισε» το μυαλό του στον Ειρηνικό και έβαλε 32άρα! (vid)

Αντωνία Σπανού
Τόμπσον: «Καθάρισε» το μυαλό του στον Ειρηνικό και έβαλε 32άρα! (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον δεν ξεκίνησε καλά τα playoffs και επέλεξε να κάνει μια βουτιά στον Ειρηνικό Ωκεανό, να καθαρίσει το κεφάλι του και εκ του αποτελέσματος έκανε το σωστό.

Οι Ουόριορς έφτασαν σε ακόμα μια νίκη κόντρα στους Κλίπερς και αυτή την φορά σε αντίθεση με τα τρία πρώτα παιχνίδια ο Κλέι Τόμπσον ήταν εξαιρετικός. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο άσος των Πρωταθλητών παραδέχτηκε ότι πήγε για βουτιά στον Ειρηνικό Ωκεανό, ώστε να καθαρίσει το κεφάλι του.

«Δεν νομίζω ότι είχα κακά παιχνίδια, αλλά δεν είχα και καλά. Είπα στον Γκερέμπκο, που είχαμε πάει να παίξει beach volley, φίλε θα πηδήξω στον ωκεανό και αυτό θα «φτιάξει» το μυαλό μου. Και έτσι έγινε. Δεν ξέρω αν θα το κάνω πιο βόρεια ξανά αυτό, γιατί είναι παγωμένα τα νερά, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα σκέφτομαι αν τα σουτ δεν πάνε μέσα την υπόλοιπη χρονιά. Αλλά ελπίζω ότι αυτό δεν θα γίνει».

Τυχαίο ή όχι ο Τόμπσον ξεκίνησε το ματς με 7/7 και σούταρε με αυτοπεποίθηση, ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να του δώσουν την μπάλα και τέλειωσε το ματς με 32 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα