ΝΒΑ: Σκέψεις για λιγότερα ματς στη regular season και... δεκάλεπτα!

Gazzetta team
ΝΒΑ: Σκέψεις για λιγότερα ματς στη regular season και... δεκάλεπτα!

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε πως το ΝΒΑ σκέφτεται να μικρύνει τη διάρκεια της regular season, αλλά και να μετατρέψει τα 12λεπτα σε 10λεπτα.

Αλλαγές σκέφτεται να κάνει το ΝΒΑ όπως αποκάλυψε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ.

Οι κυριότερες αφορούν την μετατροπή του 12λεπτου σε 10λεπτο, αλλά και την δημιουργία 2 άλλων τουρνουά κατά τη διάρκεια της regular season

«Το σύστημα διεξαγωγής που έχουμε αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μία σεζόν 82 αγώνων και δεν υπάρχει κάτι μαγικό γύρω από αυτό. Μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια, όμως το σύστημα είναι 50 ετών και παραπάνω. Θέλω να κοιτάξω διαφορετικών ειδών συστήματα διεξαγωγής, εναλλακτικά τουρνουά μέσα στη σεζόν για παράδειγμα. Οι παίκτες κουράζονται με τα πολλά μίλια και ίσως υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να το παρουσιάσεις. Με το σκεπτικό ότι θα έχουν 82 αγώνες, ίσως θα έπρεπε κάποιοι εξ αυτών να είναι για την κανονική περίοδο και να υπάρξουν δύο άλλα τουρνουά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Για τους περισσότερους Αμερικανούς αυτό είναι ασυνήθιστο, επειδή δεν έχουν συνηθίσει να έχουν διαφορετικούς στόχους κατά την διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι συνηθισμένο στο διεθνές ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί χρόνος να δημιουργήσουμε νέες παραδόσεις, επειδή αρχικά η αντίδραση θα είναι ότι ουδείς ασχολείται ποιος θα κερδίσει δύο τουρνουά μέσα στην χρονιά. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι το πρωτάθλημα.

Να κάνουμε μακροπρόθεσμα πλάνα. Θα ήταν δίκαιο για τον θεατή αποδεικνυόταν ότι 82 παιχνίδια είναι πάρα πολλά για τους παίκτες. Το δέχομαι αυτό και είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε».

Στο τέλος αναφέρθηκε πως σκέφτεται να αλλάξει και την διάρκεια ενός ματς, από 48 σε 40 λεπτά.

 

NBA Τελευταία Νέα