Εμπίντ για την ξεκούραση του: «Συγκεντρώνομαι στο να είμαι υγιής τα επόμενα 15 χρόνια» (vid)

Εμπίντ για την ξεκούραση του: «Συγκεντρώνομαι στο να είμαι υγιής τα επόμενα 15 χρόνια» (vid)

Αντωνία Σπανού
Εμπίντ για την ξεκούραση του: «Συγκεντρώνομαι στο να είμαι υγιής τα επόμενα 15 χρόνια» (vid)

bet365

Ο Εμπίντ παίρνει κάποιο χρόνο εκτός για να ξεκουραστεί και ξεκαθάρισε ότι προσπαθεί να κοιτάξει την... μεγάλη εικόνα και να ξεκουράσει το σώμα του, τονίζοντας ότι έχει ωριμάσει.

Ο Εμπίντ μίλησε για τον χρόνο που παίρνει μακριά από τα παιχνίδια, για την απόφαση της ομάδας να ξεκουραστεί, ενώ τόνισε ότι πλέον έχει ωριμάσει και καταλαβαίνει απόλυτα την επιθυμία των Σίξερς.

«Είναι μακροχρόνια η προοπτική και να σιγουρευτώ ότι θα είμαι έτοιμος όχι μόνο για τα playoffs, αλλά για τα επόμενα 15 χρόνια. Ξέροντας την ομάδας, όλα όσα περάσαμε και γνωρίζοντας εμένα θα ήθελα να πιέσω την κατάσταση, να παίξω δίχως να με εμποδίζει τίποτα. Αλλά απλά ένιωσα ότι ήταν καλύτερο να κάνω πίσω. Δεν ένιωθα καλά, αλλά υπάρχει εξέλιξη. Παιχνίδι με το παιχνίδι ένιωθα ότι γίνεται χειρότερο. Δεν ένιωθα άνετα. Σας το λέω χρειάζομαι την ξεκούραση. Αλλά χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα σοβαρό, η μαγνητική δεν έδειξε κάτι, οπότε ήταν ΟΚ».

Ο Εμπίντ έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση στο παρελθόν, αλλά παραδέχεται ότι πλέον καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να ξεκουράζεται μέσα στην σεζόν.

«Αυτή την στιγμή πρέπει να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε, είναι όλες οι αποφάσεις σχετικά με τα playoffs. Το έχω πει ξανά , αλλά έχω ωριμάσει. Έχω μάθει να μην τσακώνομαι για βλακείες. Αν η ομάδα θέλει να ξεκουραστώ, θα ακούσω και αν νιώθω καλά, θα παίξω. Αλλά αν χρειάζομαι ξεκούραση, στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει είναι να είμαι υγιής. Το καταλαβαίνω.

Με προσέχουν και εγώ εκείνους... αν ένοιωθα ότι οι συμπαίκτες μου με χρειάζονταν, οι προπονητές το ίδιο, θα ένιωθα αναγκασμένος να παίξω. Αλλά τώρα με το γόνατο μου, αλλά και τους παίκτες που προσθέσαμε, είναι επίσης καλό να μάθουν να παίζουν και χωρίς εμένα. Νομίζω μας ωφελεί και είμαι ενθουσιασμένος να επιστρέψω και να ταιριάξω».

 

NBA Τελευταία Νέα