Ουόλτον για συζήτηση με Ρόντο: «Ήταν 'υγιής' και θετική»

Ουόλτον για συζήτηση με Ρόντο: «Ήταν 'υγιής' και θετική»

Αντωνία Σπανού
Ουόλτον για συζήτηση με Ρόντο: «Ήταν 'υγιής' και θετική»

bet365

Ρόντο και Ουόλτον μίλησαν μεταξύ τους και φαίνεται πως οι Λέικερς ψάχνουν κάθε τρόπο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Ρόντο βρήκε τον καλό του εαυτό και ίσως να ευθύνεται και η συζήτηση με τον προπονητή του γι' αυτό. Κόντρα στους Πέλικανς ο γκαρντ της ομάδας του Λος Άντζελες ήταν εξαιρετικός και ο Ουόλτον ρωτήθηκε για το τι άλλαξε και πως πήγε η συζήτηση με τον παίκτη.

«Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση. Ήταν 'υγιής' και θετική. Είμαι σίγουρος για το τι μπορεί να κάνει. Δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά ευθύνομαι και εγώ γι' αυτό. Έπεσαν τα λεπτά του και προσπαθούσαμε να του βρούμε νέο γκρουπ για να δουλέψει. Τον φέραμε σαν ένα πόιντ γκαρντ... πρωταθλητή. Πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια και είναι κάποιος που νιώθω εμπιστοσύνη να του δώσω την ευκαιρία να μας βοηθήσει».

Ο Ρόντο μετά από αρκετό καιρό νοιώθει και πάλι υγιής, αφού η επιστροφή του μετά το All Star Game τον βρήκε τραυματία και αρχίζοντας βασικός ήταν εξαιρετικός με 11 πόντους, 16 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα