Η «ιερή» υπόσχεση του Ρούμπιο στην μητέρα του (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Η «ιερή» υπόσχεση του Ρούμπιο στην μητέρα του (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Ρίκι Ρούμπιο στα αποδυτήρια της Γιούτα και μίλησε μαζί του για τη φετινή πορεία των Τζαζ, αλλά και το ίδρυμά του, που είναι αφιερωμένο στην βοήθεια ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

Από τα 21 του βρίσκεται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Οκτώ χρόνια μετά, ο Ρίκι Ρούμπιο διανύει την δεύτερη σεζόν του στους Τζαζ και οι εμφανίσεις του, σε συνδυασμό με την εξωγηπεδική του δραστηριότητα καθώς είναι ενεργός σε ό,τι έχει να κάνει με fundraising για προγράμματα που αφορούν αρρώστους, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον κόσμο της Γιούτα. Σε βαθμό μάλιστα να δημιουργηθεί ένας... πανικός, όταν έγινε γνωστό πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει ανταλλαγή με τον Κόνλεϊ του Μέμφις. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ τελικά έμεινε στους Τζαζ, όπου διανύει την τελευταία χρονιά του τρέχοντος συμβολαίου του, με απολαβές που φτάνουν τα 14,975 εκατομμύρια δολάρια.

Το gazzetta.gr τον συνάντησε στα αποδυτήρια της ομάδας του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Σαν Αντόνιο και μίλησε μαζί του για φετινούς στόχους των Τζαζ, την... μαζική εισροή ευρωπαίων στο ΝΒΑ, αλλά και το ίδρυμά του, το Ricky Rubio Foundation, το οποίο αποτελεί την υλοποίηση μιας υπόσχεσης που είχε δώσει στην μητέρα του για να βοηθήσει όσο μπορεί ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα