Ούντο για τη φυγή του από τη Φενέρ: Μετάνιωσε, αλλά δεν το λέει; (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ούντο για τη φυγή του από τη Φενέρ: Μετάνιωσε, αλλά δεν το λέει; (gTV)

bet365

Μετά την θριαμβευτική του παρουσία στη Φενέρ, όπου κατέκτησε την EuroLeague, ο Έκπε Ούντο ανήκει πλέον στους Τζαζ και το gazzetta.gr τον ρώτησε, αν μετάνιωσε που επέστρεψε στις ΗΠΑ. Δείτε την απάντησή του.

Είναι από τους Αμερικανούς που έκαναν πραγματικά αισθητή την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια! Υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ, ο Έκπε Ούντο κατάκτησε την EuroLeague και αναδείχτηκε MVP του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, προτού πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου πλέον αγωνίζεται στους Γιούτα Τζαζ με πολύ μικρή συμμετοχή (μ.ο. 1,9π. & 1,1ρ. σε 5,5').

Στα αποδυτήριά τους τον συνάντησε και το gazzetta.gr και μίλησε μαζί του για το αν του λείπει η τουρκική ομάδα και το μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά και το πώς βλέπει την εξέλιξη του αθλήματος στο ΝΒΑ. Η απάντηση, αλλά κυρίως το ύφος του, άφησε υπόνοιες ότι ίσως και να το έχει μετανιώσει λιγάκι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα