ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Καντέρ για το ότι έμεινε στην Αμερική: «Υπάρχουν περισσότερα από το μπάσκετ»

Καντέρ για το ότι έμεινε στην Αμερική: «Υπάρχουν περισσότερα από το μπάσκετ»

Καντέρ για το ότι έμεινε στην Αμερική: «Υπάρχουν περισσότερα από το μπάσκετ»

Ο Ενές Καντέρ έμεινε στην Αμερική, υπό τον φόβο του Ερντογάν, δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο και δήλωσε ότι μερικές φορές υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπασκόνια – Μιλάνο και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν ταξίδεψε με τους Νικς για το παιχνίδι στο Λονδίνο, όπως είχε παραδεχτεί και πιο πριν ο Ενές Καντέρ, αφού ο φόβος του Ερντογάν τον κράτησε στην Αμερική. Ο ίδιος μίλησε για το πως βίωσε το παιχνίδι από τόσο μακρυά και τόνισε ότι μερικές φορές υπάρχουν περισσότερα από το μπάσκετ.

«Είναι θλιβερό. Θα μπορούσα να είμαι εκεί με τους συμπαίκτες μου, αλλά μερικές φορές υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα από το μπάσκετ. Συνήθως παίζω καλά κόντρα στους Ουίζαρντς, οπότε σκέφτομαι, φίλε, θα μπορούσα να είμαι εκεί και να κάνω double double».

Παράλληλα ο Τούρκος σέντερ απάντησε και στα ερωτήματα που τέθηκαν, όταν έγινε γνωστό ότι θα τον καλέσουν πίσω στην Τουρκία.

«Μου είπαν να μην ανησυχώ. Δεν υπάρχει τρόπος να με στείλουν πίσω γιατί δεν έκανα τίποτα κακό εδώ».

O 26χρονος σέντερ απάντησε και για τον χαρακτηρισμό του τρομοκράτη που του έδωσαν από την Τουρκία.

«Το 'τρομοκράτης' είναι βαριά λέξη. Έχω μια πλατφόρμα και την χρησιμοποιώ και η τούρκικη κυβέρνηση την μισεί. Φοβούνται και γι' αυτό με λένε τρομοκράτη. Λαμβάνω εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα την ημέρα. Δεν λέω ότι μπορούν να με βλάψουν εδώ, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ένας τρελός υποστηρικτής που θα έκανε το οτιδήποτε.

Πρέπει να βάζεις την 'μάσκα'. Αλλά το να σκέφτομαι όλες τις συζητήσεις, την οικογένεια μου, τις οικογένειες στην Τουρκία, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω, σίγουρα με κρατάει σε ένταση».