Η βραδιά που ο Κιλπάτρικ πήρε... φωτιά στο ΝΒΑ! (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Η βραδιά που ο Κιλπάτρικ πήρε... φωτιά στο ΝΒΑ! (pics & vid)

bet365

Πριν από δύο χρόνια ο Σον Κιλπάτρικ είχε κλέψει την παράσταση σε ολόκληρο το ΝΒΑ και αυτό χάρη σε μια μοναδική παράσταση που είχε δώσει σε ματς των Μπρούκλιν Νετς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς!

Παναθηναϊκός- Μπάγερν Μ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού απέδειξε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι όποτε βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής, έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει μόνιμη... απειλή στο αντίπαλο καλάθι. Αναμφισβήτητα το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου 2016 πολύ δύσκολα θα το βγάλει από το μυαλό του καθώς πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του στο ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα οι Μπρούκλιν Νετς υποδέχονταν τους Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Σον Κιλπάτρικ έμελλε να πάρει... φωτιά στην τελευταία περίοδο του αγώνα σημειώνοντας 21 από τους συνολικά 38 πόντους του! Επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον 29χρονο Αμερικανό, τον οποίο... ανακοίνωσε ήδη ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε εκείνο το ματς, ο Κιλπάτρικ είχε 38 πόντους με 10/22 δίποντα, 4/12 τρίποντα, 6/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 5 λάθη στα 46:53 που βρέθηκε στο παρκέ. Για την... ιστορία οι Νετς είχαν νικήσει σε εκείνο το ματς με 127-122! Να σημειωθεί ότι η δεύτερη καλύτερή του επίδοση ήταν οι 26 πόντοι σε ματς των Νετς με τους Πέισερς στις 10/4/2016, όταν είχε έρθει από τον πάγκο με 7/11 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 28'.

 

NBA Τελευταία Νέα