Μετανιωμένοι Τεμπλ - Κάσπι για τον τσακωμό

Μετανιωμένοι Τεμπλ - Κάσπι για τον τσακωμό

Gazzetta team
Μετανιωμένοι Τεμπλ - Κάσπι για τον τσακωμό

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Γκρίζλις, Κρις Ουάλας, έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο μεταξύ Τεμπλ και Κάσπι, όπως και οι ίδιοι οι παίκτες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μετά την ήττα από τους Πίστονς, Γκάρετ Τεμπλ και Όμρι Κάσπι τσακώθηκαν στα αποδυτήρια των Γκρίζλις.

Μία ημέρα μετά το περιστατικό, ο GM της ομάδας προέβη σε εξηγήσεις και απολογήθηκε για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Όταν χάνεις, τα συναισθήματα είναι έντονα κι εμείς είμαστε πολύ παθιασμένοι και ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς, συνέβη αυτό το επεισόδιο. Αλλά ήταν λες και μάλωναν δύο αδέρφια», ήταν τα λόγια του Κρις Ουάλας.

Από την πλευρά του, ο Τεμπλ σχολίασε: «Κάτι είπε ο ένας, κάτι είπε ο άλλος. Όμως, στο τέλος της ημέρας είμαστε αδέρφια. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον από όταν ήμασταν rookies. Συνεχίζουμε στην ίδια κατέυθυνση και προχωράμε».

Ο Κάσπι υποστήριξε: «Προφανώς, ότι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια πρέπει να μένει εκεί. Όλοι μας ήμασταν λίγο αναστατωμένοι με την κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα