Πρόεδρος των Ράπτορς: «Το 'λάθος' μου είναι ότι αντάλλαξα τον ΝτεΡόζαν, αγαπώ μέχρι θανάτου τον Λάουρι»

Πρόεδρος των Ράπτορς: «Το 'λάθος' μου είναι ότι αντάλλαξα τον ΝτεΡόζαν, αγαπώ μέχρι θανάτου τον Λάουρι»

Αντωνία Σπανού
Πρόεδρος των Ράπτορς: «Το 'λάθος' μου είναι ότι αντάλλαξα τον ΝτεΡόζαν, αγαπώ μέχρι θανάτου τον Λάουρι»

bet365

Ο Μασάι Ουτζίρι, ο πρόεδρος των Ράπτορς, απάντησε στις δηλώσεις του Λάουρι περί τυπικών σχέσεων, υπερασπίστηκε της απόφασης του να ανταλλάξει τον ΝτεΡόζαν και τόνισε ότι αγαπά μέχρι θανάτου τον παίκτη των Ράπτορς.

Ολίμπια Μιλάνο – Γκραν Κανάρια με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Λάουρι σε συνέντευξη που έδωσε χθες σχολίασε την ανταλλαγή του αδελφικού του φίλου ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι με τον πρόεδρο των Ράπτορς έχουν τις απόλυτα τυπικές σχέσεις.

Ο Μασάι Ουτζίρι δεν το άφησε ασχολίαστο και αφού μίλησε για ακόμα μια φορά για την ανταλλαγή του καλοκαιριού, τόνισε ότι αγαπά μέχρι θανάτου τον παίκτη των Ράπτορς.

«Καταλαβαίνω τι έγινε με τον ΝτεΜαρ. Δύο πράγματα είναι δύσκολα στην δουλειά μας. Όταν οι παίκτες ζητούν να φύγουν και ο Λέοναρντ έφυγε και έπειτα όταν οι παίκτες γίνονται ανταλλαγή. Αυτά τα δύο πράγματα είναι σκληρά. Και στην θέση μας έπρεπε να τα κάνουμε και τα δύο και να έχουμε μια συμφωνία μαζί τους.

Σε μια ανταλλαγή, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να μιλήσουμε με αντζέντηδες και δεν μπορούμε να δεν μπορούμε να πάμε στους παίκτες και να πούμε, 'ξέρεις θα γίνεις ανταλλαγή».

Και συνέχισε:

«Σκεφτήκαμε, έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να κερδίζουμε. Το παιχνίδι είναι για να κερδίζεις και να φέρεσαι στους ανθρώπους με τον σωστό τρόπο. Και ειλικρινά... ο Θεός να έχει καλά τον ΝτεΜαρ. Το λάθος που έκανα ήταν να τον ανταλλάξω. Ναι, αυτό έκανα λάθος αν είναι λάθος. Ξέρετε, ανταλλάσσουμε παίκτες αλλά δεν έκανα τίποτα άλλο. Είναι αυτό και τίποτα άλλο».

«Έτσι είναι με τον Κάιλ από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Ποτέ δεν είχαμε κάποια αντιπαράθεση. Δεν του έχω κάνει κάτι. Απλά είναι κάποιες αποφάσεις που πρέπει να δεχόμαστε. Και ξέρω πως είναι ο Κάιλ, τόσο ειλικρινής, τον αγαπώ μέχρι θανάτου».

 

NBA Τελευταία Νέα