Πόποβιτς για ΝτεΡόζαν: «Γι' αυτό είναι All Star τόσο καιρό, έχει αυτοπεποίθηση» (vid)

Αντωνία Σπανού
Πόποβιτς για ΝτεΡόζαν: «Γι' αυτό είναι All Star τόσο καιρό, έχει αυτοπεποίθηση» (vid)

bet365

Ο ΝτεΡόζαν ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Μπλέιζερς και αυτό... οφείλεται στον Πόποβτς σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίκτη των Σπερς.

Ο νεοφερμένος άσος του Σαν Αντόνιο παραδέχτηκε ότι για να φτάσει στην εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους Μπλέιζερς... άκουσε πολλά από τον Πόποβιτς.

«Τον άκουγα», τόνισε ο ΝτεΡόζαν που βγήκε αλλαγμένος στο παρκέ μετά το ημίχρονο και σκόραρε τους 18 από τους 20 πρώτους πόντους της ομάδας του.

«Γι' αυτό είναι All Star τόσο καιρό. Πρέπει να συνεχίζεις. Αν έχεις μια κακή περίοδο, ξέρεις ότι τα ποσοστά είναι πιθανότατα μαζί σου. Είναι έμπειρος. Είναι σίγουρος και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν θα τον πειράξει αν χάσει μερικά σουτ. Οι σκόρερ δεν πρέπει να έχουν επίγνωση», σχολίασε ο Πόποβιτς που είδε τον παίκτη του να αντιδρά στο κακό πρώτο μισό του.

Ενώ ο πρώην παίκτης των Ράπτορς συνέχισε την σκέψη του, «ήθελα να είμαι επιθετικός. Θυμάμαι να κοιτάζω το ρολόι. Έμεναν έξι λεπτά και ήξερα ότι σύντομα θα έβγαινα. Οπότε ήμουν, 'αλά αφήστε με να βγάλω ενέργεια σε αυτή την περίοδο', οπότε ένιωθα καλά μέχρι και την στιγμή που κάθισα ξανά κάτω».

 

NBA Τελευταία Νέα