Κάρι: «Το... αληθινό μπάσκετ των Ουόριορς επιστρέφει σύντομα»

Κάρι: «Το... αληθινό μπάσκετ των Ουόριορς επιστρέφει σύντομα»

Νίκος Καρφής
Κάρι: «Το... αληθινό μπάσκετ των Ουόριορς επιστρέφει σύντομα»

bet365

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για τη νευρικότητα του στο ματς με τους Πίστονς, ενώ τόνισε πως σύντομα θα ξαναδούμε το όμορφο μπάσκετ που παίζουν οι Ουόριορς.

Αγχωτικό ήταν το ματς με τους Πίστονς για τον Στεφ Κάρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο γκαρντ των Ουόριορς μίλησε για την επιστροφή στη δράση μετά από 3 εβδομάδες και τόνισε πως σύντομα θα ξαναδούμε το μπάσκετ που χαρακτηρίζει τους Ουόριορς.

«Είχα μερικά σπουδαία ματς πριν τον τραυματισμό μου. Σήμερα δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο αγχωτικό, πιο νευρικό το ματς σήμερα σε κάποιες στιγμές όταν είχα τη μπάλα στα χέρια μου. Ένιωθα ότι θα συμβεί κάτι. Δεν πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτες έκαναν καλή δουλειά για να με βρουν με πάσες. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε πολλές κατοχές. Πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά στον τρόπο που παίζαμε πριν το τραυματισμό. Ο καθένας θα συνεχίσει να βγάζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα επιστρέψει το μπάσκετ των Ουόριορς», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα