Η... ασέβεια του Άιβερσον στον Λου πήγε στο NFL! (vid)

Η... ασέβεια του Άιβερσον στον Λου πήγε στο NFL! (vid)

bet365

Οι παίκτες των Seattle Seahawks μιμήθηκαν την κίνηση του Άλεν Άιβερσον που... πέρασε πάνω από τον Τάιρον Λου σε μια από τις μεγαλύτερες disrespectful στιγμές στην ιστορία του ΝΒΑ!

Πριν από 17 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο τελικό Λέικερς - Σίξερς στις 6 Ιουνίου 2001, ο Άλεν Άιβερσον «έγραψε» ένα από τα μεγαλύτερα trademarks του ΝΒΑ με «θύμα» τον Τάιρον Λου, ο οποίος είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του.

Ένα λεπτό πριν από το τέλος της παράτασης, ο σούπερ σταρ των Σίξερς ευστόχησε από την γωνία έχοντας «αδειάσει» τον Λου με μία «σταυρωτή» ντρίπλα. Με τον πρώην τεχνικό των Καβαλίερς ξαπλωμένο φαρδύ-πλατύ στο παρκέ, ο Άιβερσον έστειλε τη μπάλα στο καλάθι και στη συνέχεια... πέρασε πάνω από τον Τάιρον Λου.

Αν μη τι άλλο ήταν μία από τις μεγαλύτερες disrespectful στιγμές στην ιστορία του ΝΒΑ.

Η Φιλαντέλφια είχε αποδράσει με τη νίκη από το Λος Άντζελες με σκορ 107-101 στην έξτρα περίοδο και ο Άιβερσον σταμάτησε στους 48 πόντους με 15/33 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 9/9 βολές, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 52 λεπτά!

Η κίνηση του Answer αναβίωσε στο NFL και συγκεκριμένα σε αγώνα των Seattle Seahawks!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα