Ουίγκινς και Κόβινγκτον τα «έσπασαν» με 1/30 σουτ! (pic & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Ουίγκινς και Κόβινγκτον τα «έσπασαν» με 1/30 σουτ! (pic & vids)

bet365

Άντονι Ουίγκινς και Ρόμπερτ Κόβινγκτον είχαν μαζί 1/30 σουτ, αλλά η μεγάλη εμφάνιση του Καρλ - Άντονι Τάουνς γλίτωσε τους Τίμπεργουλβς!

Ήταν από τις βραδιές που τίποτα δεν πήγε καλά για τους δύο παίκτες των Τίμπεργουλβς.

Άντονι Ουίγκινς και Ρόμπερτ Κόβινγκτον ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με τους Μπουλς, αλλά έμειναν στα... ρηχά, αφού ο πρώτος είχε 0/12 σουτ (0/4τρ.) και ο δεύτερος 1/18 (0/10τρ.).

Η άστοχη βραδιά τους ευτυχώς για τους Τίμπεργουλβς, δεν τους κόστισε, αφού ο εξαιρετικός Τάουνς (35π., 22ρ.) οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των «ταύρων» (111-96).

Επιστροφή χρημάτων* στο Λάτσιο – Μίλαν και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο προπονητής τους, Τομ Θιμποντό, σχολίασε σχετικά, μετά το ματς: «Μερικές φορές νομίζω πως οι άνθρωποι χάνονται στη στατιστική σε αυτή τη λίγκα. Κάποιες φορές, τα στατιστικά δεν μεταφράζονται σε νίκη. Και θεωρώ πως η νίκη είναι το πιο σημαντικό».

«Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις σουτ», δήλωσε ο Ουίγκινς, ενώ ο Κόβινγκτον πρόσθεσε: «Είμαι της νοοτροπίας πως αν χάσω ένα, θα συνεχίσω για το επόμενο. Δεν θα βάλεις κάθε σουτ, αν κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να συνεχίσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα