Πασκουάλ: «Μπλατ και Σφαιρόπουλος από τους καλύτερους στην Ευρώπη»!

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Μπλατ και Σφαιρόπουλος από τους καλύτερους στην Ευρώπη»!

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ εκθείασε τον Ντέιβιντ Μπλατ ενώ δεν ξέχασε τις προπονητικές μάχες με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι.

Ο Καταλανός κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει αρχικώς τις μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού»: «Έχω εμπειρία από την Ισπανία, παίζαμε ένα ματς ανά 48 ώρες. Είναι κάτι δύσκολο, κυρίως πνευματικά. Αν κερδίσεις το παιχνίδι, αλλάζει η ψυχολογία, αν το χάσεις, το ίδιο. Δεν έχει σημασία τι έγινε και τι παιχνίδια υπάρχουν μετά. Πρέπει να είσαι έτοιμος για τη νίκη, αυτή είναι η ζωή των παικτών και των προπονητών. Δεν σκεφτόμαστε τα επόμενα ματς, αλλά αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε στο παρκέ, στην άμυνα, στην επίθεση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο μας ματς, αυτό είναι σίγουρο».

Όσον αφορά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Αναντολού Εφές είπε: «Είμαστε η ίδια ομάδα που σκοράραμε 93 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε καλά. Δεν σκοράραμε, δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Από την αρχή του ματς δεν παίξαμε στο σωστό επίπεδο, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Στη συνέχεια αλλάξαμε λίγο πρόσωπο, αν ευστοχούσαμε σε 2-3 σουτ θα ήταν άλλο ματς. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Ο Πασκουάλ αναφέρθηκε στην προπονητική μάχη με τον Ντέιβιντ Μπλατ κάνοντας αναφορά και στον Γιάννη Σφαιρόπουο, ο οποίος ανέλαβε σήμερα την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι: «Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Αυτό ίσχυε και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο φυσικά. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα