Το... τερμάτισε ο Γκριν: «Η τιμωρία μου ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν!» (vid)

Το... τερμάτισε ο Γκριν: «Η τιμωρία μου ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Το... τερμάτισε ο Γκριν: «Η τιμωρία μου ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν!» (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν το πήγε στο άλλο άκρο και στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Ρόκετς σχολίασε πως καλύτερα που τιμωρήθηκε γιατί ήταν υπερβολικά κουρασμένος.

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η κόντρα Ντουράντ - Γκριν είναι αυτή που μονοπωλεί την ειδησεογραφία στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και ο Γκριν σε αντίθεση με τον Ντουράντ σχολίασε και πάλι το περιστατικό. Ο παίκτης των Ουόριορς το πήγε στο άλλο άκρο και τόνισε, γελώντας πάντα, ότι καλύτερα που τιμωρήθηκε γιατί ήταν υπερβολικά κουρασμένος.

«Νομίζω ότι μας έλειπε ενέργεια. Συμβαίνουν και αυτά. Με την ενέργεια να λείπει να να μην μας βγαίνει τίποτα επιθετικά, ακόμα το... ψάχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να «χτίζουμε». Θα είμαστε εντάξει, η σημερινή βραδιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά συμβαίνει.

Δεν είναι... τέλεια τα πράγματα, αλλά αν μπορώ να παίζω, θα παίζω. Μου μίλησαν για την τιμωρία και έχει λογική. Έπαιξε 42 λεπτά κόντρα στους Κλίπερς οπότε ήταν δύσκολη η επόμενη ημέρα. Δόξα τω Θεώ με έδιωξαν... ήμουν πραγματικά κουρασμένος.

Έκατσα στον πάγο, έκανα θεραπεία σπίτι. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ήμουν πολύ κουρασμένος μετά από αυτό. Μίλησα με τους προπονητές και προφανώς είμαστε ακόμα περίπου στο 16ο παιχνίδι, αυτό ήταν το πιο έξυπνο να γίνει τώρα.

Προφανώς πίεσα τον Ντουράντ, αλλά τώρα δεν ήταν η ώρα γι' αυτό. Θέλω να παίζω και θέλω να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου και θέλω να προσπαθήσω να βρω τον δικό μου ρυθμό, οπότε απλά δεν θέλω να κάθομαι έξω. Οπότε αυτή είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή για τώρα, θα δούμε πως θα πάει».

 

NBA Τελευταία Νέα