Ο Στίβενς δείχνει στους Σέλτικς τα plays του Σάρας κόντρα στον Παναθηναϊκό! (pic)

Gazzetta team
Ο Στίβενς δείχνει στους Σέλτικς τα plays του Σάρας κόντρα στον Παναθηναϊκό! (pic)

bet365

Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς έδειξε στον Γκόρντον Χέιγουορντ και τους συμπαίκτες του στους «Κέλτες» τα επιθετικά συστήματα της Ζάλγκιρις στην EuroLeague σε παλαιότερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Μετρ της τακτικής, πρωτοπόρος, παιδί - θαύμα της προπονητικής και μπασκετική ιδιοφυϊα είναι μερικά από τα πολλά κολακευτικά που έχουν ειπωθεί για τον Μπραντ Στίβενς, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα στη Βοστόνη που φέτος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους τελικούς της Ανατολής.

Όπως, μάλιστα... μαρτύρησε το ντοκιμαντέρ «The Return» για την επιστροφή του Χέιγουορντ έπειτα από τον τραυματισμό του, ο κόουτς των Σέλτικς δείχνει στον φόργουορντ της Βοστόνης και τους υπόλοιπους παίκτες των Σέλτικς ορισμένα επιθετικά συστήματα της Ζάλγκιρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα