Κερ: «Δεν βλέπω πως θα αλλάξει ο Ντρέιμοντ Γκριν!» (vid)

Κερ: «Δεν βλέπω πως θα αλλάξει ο Ντρέιμοντ Γκριν!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κερ: «Δεν βλέπω πως θα αλλάξει ο Ντρέιμοντ Γκριν!» (vid)

bet365

Ο Στιβ Κερ σχολίασε τον... χαμό που έχει γίνει με τον Ντουράντ και τον Γκριν, ενώ στάθηκε κυρίως στον χαρακτήρα του δεύτερου και το πόσο δυναμικός είναι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Κέβιν Ντουράντ τσακώθηκαν με αφορμή μια πάσα που δεν δόθηκε ποτέ και τα Μέσα στην Αμερική ψάχνουν να βρουν απαντήσεις.

Ο Στιβ Κερ προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες στις δηλώσεις του, ενώ σχολίασε κυρίως τον χαρακτήρα του Γκριν που δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού και αυτός συντέλεσε να φτάσει και η ομάδα σε τόσες επιτυχίες.

Αναλυτικά:

«Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο και είσαι ανταγωνιστικός γίνονται πράγματα. Σε κάθε ομάδα που έχω βρεθεί συμβαίνει το ίδιο.

Το συναίσθημα μου για τον Ντρέιμοντ Γκριν και η επίδραση που έχει στην ομάδα δεν αλλάζει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ΝΒΑ, οπότε το αποδεχόμαστε. Όλες οι συζητήσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν, αφορά εμάς.

Ο Ντρέιμοντ είναι αυτός που είναι, είναι δυναμικός και όλοι ξέρετε ότι έχει σημαντικό μερίδιο από τις επιτυχίες μας και ο Ντρέιμοντ θα συνεχίσει να παίζει με τον τρόπο που παίζει και δεν το βλέπω να αλλάζει με κάποιο τρόπο. '

Εχουν κερδίσει μαζί τίτλους, είναι συμπαίκτες για τρεις χρονιές, είναι συμπαίκτες στην Ολυμπιακή ομάδα οπότε μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα».

 

NBA Τελευταία Νέα