Τόμπσον: «Ο Κάρι μου είπε να σπάσω το ρεκόρ του» (vid)

Τόμπσον: «Ο Κάρι μου είπε να σπάσω το ρεκόρ του» (vid)

Αντωνία Σπανού
Τόμπσον: «Ο Κάρι μου είπε να σπάσω το ρεκόρ του» (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Μπουλς και το μοναδικό ρεκόρ του αποκάλυψε ότι ο Κάρι όταν είδε το boxscore και το πόσο κοντά είναι το προέτρεψε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Κλέι Τόμπσον έγραψε ιστορία στο ματς με τους Μπουλς και τα 14 τρίποντα που πέτυχε, καθώς έγινε ο πρώτος με αυτόν τον αριθμό στο ΝΒΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης των Ουόριορς σχολίασε την ανιδιοτέλεια που υπάρχει στην ομάδα του καθώς και αποκάλυψε και την προτροπή του Στεφ Κάρι να... σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του.

«Αυτές είναι στιγμές για να τις μοιράζεσαι με τους συμπαίκτες σου, γιατί όταν παίζεις μπάσκετ είναι μια ομαδική προσπάθεια και πραγματικά πιστεύω ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ του χωρίς το σύστημα που παίζουμε, ή την ομάδα που είμαι ή τους παίκτες που παίζω μαζί γιατί το ήξεραν ήδη πριν ακόμα βγούμε για το δεύτερο μισό.

Ο Στεφ είδε το box score και μου είπε, 'πήγαινε κάντο' και αυτό δείχνει την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει και το ίδιο ισχύει και για τον KD και τον Ντρέιμοντ και τα άλλα παιδιά. Όλοι στο παρκέ προσπάθησαν να με βρουν, να μου δώσουν την καλύτερη επιλογή».

 

NBA Τελευταία Νέα