Τάουνς: «Αφήσαμε τον Γιάννη να μας διαλύσει, είμαστε σε χάλια κατάσταση!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Τάουνς: «Αφήσαμε τον Γιάννη να μας διαλύσει, είμαστε σε χάλια κατάσταση!» (vid)

bet365

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε σαφώς προβληματισμένος μετά την ήττα των Γουλβς από τους Μπακς με 143 – 21, έκανε αυστηρή κριτική στην ομάδα του, ενώ σχολίασε και την απόδοση του Γιάννη.

Απογοητευμένος και με μεγάλη ένταση εμφανίστηκε ο Καρλ Άντονι Τάουνς μετά την ήττα από τους Μπακς με 143 – 121. Η ομάδα του Μιλγουόκι ήταν καταιγιστική, όπως και ο Γιάννης, ο Τάουνς ήταν κακός έχοντας μόλις 8 πόντους και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση στους Γουλβς.

«Θα χάσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι οι Ουόριορς ή οι Μπουλς του 1995/96. Θα χάσεις αλλά δεν μπορείς να γίνεσαι ρεζίλι με αυτόν τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο. Δεν μείναμε ήρεμοι.

Άρχισαν να βάζουν σουτ και άρχισαν να βγάζουν ενέργεια... ο Γιάννης, που προφανώς είναι σπουδαίος παίκτης και τον εκτιμώ για το ταλέντο του, αλλά τον αφήσαμε πάρα πολύ ελεύθερο να μας διαλύσει. Ως ομάδα, δεν είναι κάτι που έκανε κάποιος προσωπικά, όλοι έπρεπε να τον μαρκάρουμε συνολικά. Βρήκαν ρυθμό τους βγήκαν τα σουτ και σούταραν ακόμα πιο πολύ και δεν τους σταματήσαμε. Τους αφήσαμε και τελειώσαμε με αυτό το σκορ. Δεν έχουμε άλλον χρόνο.

Δεν έχουμε χρόνο να πούμε είναι preseason, δεν μετράει. Το μομέντουμ αυτό δεν είναι καλό για εμάς, είναι χάλια, πρέπει να το φτιάξουμε. Παίξαμε με τους Μπακς σήμερα και χωρίς παρεξήγηση μπροστά μας έχουμε την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς. Πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να κερδίσουμε στον Σαν Αντόνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα