Σνάιντερ: «Οι Τζαζ έχουν σύστημα με το όνομα του Σπανούλη»!

Gazzetta team
Σνάιντερ: «Οι Τζαζ έχουν σύστημα με το όνομα του Σπανούλη»!

bet365

Ο προπονητής των Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ αποκάλυψε ότι η Γιούτα έχει ένα σύστημα με το όνομα του αρχηγού και ηγέτη του Ολυμπιακού!

Ο κόουτς των Τζαζ μίλησε στην εκπομπή Pick-n-Roll όπου αποκάλυψε ότι ένα σύστημα της ομάδας του έχει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη! Αφορμή υπήρξε το γεγονός ότι σε παλαιότερη προπόνηση της Γιούτα είχε το μικρόφωνο στα χέρια του και μιλούσε για τα συστήματα των «Μορμόνων», εξηγώντας στο κοινό πως «αυτό το σύστημα το έκλεψα από μία ελληνική ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός αλλά για χάρη συντομίας το αποκαλούμε "Όλυ"»!

Θυμίζουμε πως ο Κουίν Σνάιντερ ήταν στο τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την σεζόν 2012-2013 ως άμεσος συνεργάτης του Ετόρε Μεσίνα και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 του Λονδίνου.

«Θεωρώ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει τα δικά του συστήματα μέσα στο παιχνίδι και να τα αξιοποιεί αναλόγως. Μάλιστα ένα από τα συστήματά μας έχει το όνομα "Σπανούλης". Ο Κρις Πολ το ξέρει αυτό το σύστημα γιατί γνωρίζει τον Σπανούλη». (σ.σ. στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006 και στο ΝΒΑ)» τόνισε ο Σνάιντερ στην κάμερα της COSMOTE TV.

Η αναφορά στο σύστημα «Ολυμπιακός» στο 4'07" του video

 

NBA Τελευταία Νέα