Άλεν: «Στη Βοστώνη πέρασα τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής μου»

Νίκος Καρφής
Άλεν: «Στη Βοστώνη πέρασα τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής μου»

bet365

Ο Ρέι Άλεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν μπει στο Hall Of Fame και ανέφερε πως τα χρόνια που έζησε στη Βοστώνη ήταν τα σημαντικότερα της ζωής του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Στο Hall Of Fame ετοιμάζεται να μπει ο Ρέι Άλεν, με τον πρώην γκαρντ των Σέλτικς, των Μπακς, των Σούπερσονικς και των Χιτ να στέκεται στα όσα έζησε στη Βοστώνη.

Μάλιστα χαρακτήρισε εκείνη την περίοδο, ως την σημαντικότερη της καριέρας του.

«Στη Βοστώνη ήταν για μένα τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής μου, γιατί μέχρι τότε δεν είχε κερδίσει κάτι, Και εκεί τα κατάφερα (πήρε πρωτάθλημα με τους Κέλτες το 2008). Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω οι άνθρωποι να θυμούνται. Ο χρόνος που περάσαμε μαζί», ανέφερε στην αρχή.

Ο φοβερός σουτέρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση του να φύγει από τους Σέλτικς για να πάει στους Χιτ: «Καταλαβαίνω πως ένιωθαν οι φίλαθλοι των Σέλτικς, αφού αγαπούσαν τόσο πολύ την ομάδα και εγώ ήμουν μέλος της. Βοήθησα και εγώ να κερδίσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουν, κάποτε έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις. Και πρέπει να πας παρακάτω. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο».

 

NBA Τελευταία Νέα