Γιάννης: «Φύλαξε το αυτόγραφο, μια μέρα θα γίνω διάσημος»! (gTV & pics)

Γιάννης: «Φύλαξε το αυτόγραφο, μια μέρα θα γίνω διάσημος»! (gTV & pics)

bet365

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν στο gazzetta.gr για το AntetokounBros 5K run και ο Greek Freak θυμήθηκε τη στιγμή που έδωσε το πρώτο του αυτόγραφο πάνω σε μια απόδειξη!

Το χαμόγελο διεμβολίζει οτιδήποτε μπορεί να προσβάλει τον άνθρωπο, διαλύει τη μιζέρια και τη ρουτίνα, εξυμνεί τη μοναδικότητα... Να, ας πούμε, τα χαμόγελα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο σκίζουν τα σύννεφα, αποτελώντας το σήμα κατατεθέν της προσωπικότητάς τους. Οι Antetokounbros εκπροσωπούν αξίες ανώτερες από ένα εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα ή μια no-look πάσα. Μιλούν με τον ίδιο ενθουσιασμό για την ισότητα, τη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και κυρίως έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν τα παιδιά να μην σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους, όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά.

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν από το μεγαλύτερο running event της Αθήνας, το AntetokounBros 5K run, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό event στο κατάστημα της Nike στην Ερμού, στο οποίο ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συνάντησαν και μίλησαν σε παιδιά 16- 18 ετών από τον αθλητικό σύλλογο «Τρίτων» στα Σεπόλια και από τον ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου». Η διαδρομή του AntetokounBros 5K run είναι συμβολική καθώς ξεκινά από τα Σεπόλια - τη γειτονιά που μεγάλωσαν τα δύο αδέλφια έως το Καλλιμάρμαρο και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου!

Οι εμπνευστές του εγχειρήματος μίλησαν στην κάμερα του gTV και ο Γιάννης συγκλόνισε όταν θυμήθηκε τη στιγμή που έδωσε το πρώτο του αυτόγραφο πάνω σε μια απόδειξη και συμβούλεψε τον… τυχερό να το κρατήσει λέγοντάς του «φύλαξε το, μια μέρα θα γίνω πολύ διάσημος»!

 

NBA Τελευταία Νέα