Το απόλυτο mixtape για τα γενέθλια του Γκασόλ! (vid)

Το απόλυτο mixtape για τα γενέθλια του Γκασόλ! (vid)

Το απόλυτο mixtape για τα γενέθλια του Γκασόλ! (vid)

bet365

Ο Πάου Γκασόλ έγινε 38 ετών και δικαιολογημένα λογίζεται ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους που αγωνίστηκαν ποτέ στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη αφού το video που δημοσίευσε το NBA Spain δικαιολογεί τον παραπάνω ισχυρισμό.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τη σεζόν 1998-'99 στον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθόταν ένα εξελίξιμο, πλην όμως ακατέργαστο κορμί. Όταν τον φώναζες Πάου, γύριζε και σε άκουγε. Με το πέρασμα των χρόνων ο Πάου Γκασόλ Σάεθ όπως είναι το πλήρες όνομά του, τελειοποίησε το παιχνίδι του κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους σέντερ όλων των εποχών!

Το 2001 έγινε ο πρώτος Ισπανός μετά τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Μαρτίν, που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, έχοντας μόλις μια γεμάτη σεζόν με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Ο πάουερ φόργουορντ των Σπερς γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1980, στο προάστιο Οσπιτάλετ Ντε Λιομπρεγκατ, στα ανατολικά της Βαρκελώνης και ανήμερα των 38ων γενεθλίων του, το NBA Spain δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό video με τα καλύτερα του Πάου Γκασόλ.

 

NBA Τελευταία Νέα