Η σέξι φωτογράφιση του Καρλ - Άντονι Τάουνς! (pics & vid)

Η σέξι φωτογράφιση του Καρλ - Άντονι Τάουνς! (pics & vid)

Η σέξι φωτογράφιση του Καρλ - Άντονι Τάουνς! (pics & vid)

bet365

Ο Καρλ - Άντονι Τάουνς τα... πέταξε όλα και αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό του «Body Issue» του «ESPN». «Πάντα μού έλεγαν πως η μεγαλύτερή μου αδυναμία ήταν το σώμα μου», είπε, και απέδειξε σε όλους πόσο λάθος έκαναν!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αποκαλυπτικός ο «ΚΑΤ» στο 10ετές επετειακό εξώφυλλο του «Body Issue»!

Ο 22χρονος σέντερ των Τίμπεργουλβς φωτογραφήθηκε με μία μπάλα μπάσκετ στο χέρι, όπως τον γέννησε η μητέρα του, και μίλησε για την μεταμόρφωση του σώματός του.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως πάντα αγαπούσε το κορμί του, από τότε που ήταν ένα παχουλό παιδάκι, κι εξηγεί πως η προπόνηση και η διατροφή έγιναν τρόπος ζωής για εκείνον.

Μερικά αποσπάσματα:

«Μεγαλώνοντας, πάντα μού έλεγαν πως η μεγαλύτερή μου αδυναμία ήταν το σώμα μου και πως αυτό πιθανώς θα με κρατούσε πίσω από την πραγματοποίηση των ονείρων μου. Είναι αστείο, είναι ένας κύκλος τώρα... Πήραν την ευκαιρία να αποδείξω σε όλους, από το σχολείο ακόμα, πως έκαναν λάθος. Ήμουν το παχουλό αγόρι και τώρα είμαι ικανός να εκπροσωπώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και όλα τα ταξίδια και τις δοκιμασίες και τα δεινά που πέρασα, για να φτάσω σε αυτό το σώμα.

Νομίζω πως οι άνθρωποι θα εκπλαγούν από το πόσο μακριά είναι τα πόδια μου, σε σχέση με τον κορμό μου και τα χέρια μου. Είμαι πολύ αδύνατος. Δείχνει λίγο αστείο. Αλλά ο κόσμος θα εκπλαγεί με το πόση δουλειά έχω ρίξει σωματικά, ώστε να κάνω ό,τι κάνω στο παρκέ.

Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου, πάντα. Όταν ήμουν στην πιο... παχουλή εκδοχή, σκεφτόμουν πως ό,τι μου έλεγε ο Θεός και το σώμα μου, αυτό ήμουν. Μεγαλώνοντας, καταλάβαινα περισσότερο το σώμα μου, ειδικά ως αθλητής. [...]

Πήρα στα σοβαρά την διατροφή στο Λύκειο. Έπαιζα για την εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με επαγγελματίες και το πιο σημαντικό που είχαν να μου πουν, ήταν πως η διατροφή έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα τους. Συνειδητοποίησα πως, για να μπω στην στρατόσφαιρά τους, έπρεπε να πάω σε άλλο επίπεδο, όχι μονο με την προπόνηση, αλλά και με την διατροφή. Από τότε, έγινε μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. [...]

Από τότε που έφυγα από το κολέγιο, έγινα ένας νέος άνθρωπος. Άλλαξα στα κιλά, στους ώμους, στα χέρια, στα πόδια, έγινα πιο δυνατός παντού. Από τότε, νομίζω έγινα πιο ικανος να παίξω σε γρηγορότερο ρυθμό, για περισσότερη διάρκεια.

Μου αρέσει να προπονούμαι. Μου αρέσει η δουλειά μου και οι καθημερινές προκλήσεις. Έπαιξα 82 παιχνίδια, μαζί με την preseason. Ποτέ δεν έχασα προπόνηση. Πάντα ψάχνω τρόπους να γίνομαι καλύτερος. [...]

Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι στο παιχνίδι μου, σε όλους τους τομείς. Και αυτό θα γίνει. Σας το εγγυώμαι. Δουλεύω εξαιρετικά σκληρά κάθε μέρα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

 

NBA Τελευταία Νέα