Μετά τον ΛεΜπρόν, έρχεται η «Decision» του Τζορτζ!

Νίκος Καρφής
Μετά τον ΛεΜπρόν, έρχεται η «Decision» του Τζορτζ!

bet365

Τον ΛεΜπρόν Τζέιμς... μιμείται ο Πολ Τζορτζ, αφού θα ανακοινώσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην δική του «decision».

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

O Πολ Τζορτζ θα... ντυθεί κατά ένα τρόπο ΛεΜπρόν Τζέιμς (είχε ανακοινώσει την απόφαση του να πάει στους Χιτ στην περιβόητη decision), αφού θα χρειαστεί ένα μίνι ντοκιμαντέρ από το ESPN. στο τελευταίο κομμάτι του οποίου θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το ντοκιμαντέρ θα χωριστεί σε 3 μέρη.

Το πρώτο θα περιλαμβάνει το ταξίδι του «PG13» στο ΝΒΑ και την μετάλλαξη του σε superstar, το δεύτερο θα έχει διάφορες δραστηριότητες του παίκτη εκτός γηπέδου και στο τρίτο θα ανακοινωθεί σε ποια ομάδα θα καταλήξει στη free agency. Τα δύο πρώτα μέρη θα προβληθούν στις 26 και 28 Ιουνίου, ενώ για το τρίτο δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία.

Φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του παραμένουν οι Λέικερς. Φέτος μέτρησε 21.9 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά ματς με τους Θάντερ.

 

NBA Τελευταία Νέα