Καβαλίερς - Ουόριορς 85-108 (vid)

Gazzetta team
Καβαλίερς - Ουόριορς 85-108 (vid)

bet365

Οι Ουόριορς κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο ΝΒΑ καθώς δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στους Καβαλίερς ούτε στο Game 4, επικράτησαν με 85-108 και... σκούπισαν τον «βασιλιά» και την παρέα του κατακτώντας το πρωτάθλημα με 4-0 νίκες στους τελικούς!

Αυτό ήταν, οι Ουόριορς... καθάρισαν τους Καβαλίερς με 4-0 στη σειρά των τελικών τους Καβαλίερς και σήκωσαν το ΝΒΑ μέσα στο Κλίβελαντ! Η παρέα του Κάρι, επικράτησε για δεύτερη φορά στην έδρα των Καβαλίερς μέσα σε λίγες μέρες με 85-108 και για δεύτερη σερί χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Roland Garros με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+). * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο μόνος που πάλευε για την ομάδα του Κλίβελαντ η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι απογοήτευσε, ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ και λίγο πριν το τέλος αντικαταστάθηκε και αποθεώθηκε από τον κόσμο, καθώς πιθανότατα αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της γενέτειράς του... Κάπως έτσι, ο ΛεΜπρόν μετά από εννέα τελικούς έμεινε μόλις στις τρεις κατακτήσεις του ΝΒΑ.

Για τους πρωταθλητές τώρα, ξεχώρισε ο Κάρι για ακόμα ένα ματς, καθώς σημείωσε 37 πόντους με 7/15 τρίποντα, με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει triple-double με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-34, 52-61, 65-86, 85-108

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα