«Δεν θα παίζαμε τελικούς, αν δεν είχαμε ανταλλάξει τον Ίρβινγκ!»

Νίκος Καρφής
«Δεν θα παίζαμε τελικούς, αν δεν είχαμε ανταλλάξει τον Ίρβινγκ!»

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Καβς, Νταν Γκίλμπερτ τόνισε πως η ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ ήταν σωστή επιλογή έτσι ώστε οι Καβς να φτάσουν στους τελικούς.

Πριν λίγα 24ώρα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωνε πως δεν συμφώνησε με την ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ, αφού ήταν κάτι που δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση.

Στη δήλωση αυτή στάθηκε ο ιδιοκτήτης των Καβς, Νταν Γκίλμπερτ που ανέφερε πως αυτή η επιλογή έφερε στους τελικούς το Κλίβελαντ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Το προηγούμενο καλοκαίρι πίστευα πως ήταν κακό για την ομάδα μας χάσουμε με ανταλλαγή τον Ίρβινγκ. Ήταν ένα παιδί με το οποίο μαζί δώσαμε πολλές μάχες τα προηγούμενα τρία χρόνια. Δεν συμμετείχα στις συνομιλίες και δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ των δύο πλευρών. Τότε ένιωσα πως το timing δεν ήταν καλό για την ομάδα μας.

Χωρίς αυτές τις δύο κινήσεις (ανταλλαγή Ίρβινγκ και τις πολλές αλλαγές στο trade deadline) που έκανε ο Άλτμαν και το front office, δεν θα παίζαμε στους τελικούς. Δεν θα διεκδικούσαμε τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα