Πίστη σε πρωταθλητές, η ομάδα νικάει την μονάδα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πίστη σε πρωταθλητές, η ομάδα νικάει την μονάδα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ζει και αναπνέει για τους τελικούς περιφερειών στο ΝΒΑ και θα ψάξει ταμειάρα με τα φιλαράκια του, Στεφ Κάρι και Τέρι Ροζίερ.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους η ώρα που περίμενε ο γεράκος έφτασε. Σέλτικς εναντίον στους Καβς και Ουόριορς κόντρα στους Ρόκετς.

Στεναχωριέμαι που δεν παίζει ο... αλήτης ο Ίρβινγκ, ο τύπος που έχει σπάσει εκατομμύρια αστραγάλους στο ΝΒΑ. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο... αδερφός μου ο «Scary Terry», κατά κόσμον Τέρι Ροζίερ τον αντικαθιστά επάξια.

Εντάξει μωρέ ΛεΜπρόν μην φωνάζεις. Κάνεις «όργια», τι να πει ο λάτρης της βότκας για σένα, αλλά οι Σέλτικς δεν είναι... γατάκια τύπου Ράπτορς, ενώ είναι πολύ σκληρή ομάδα που έμαθε να παλεύει κόντρα στην ατυχία ων τραυματισμών.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο «Βασιλιάς» είναι μια τεράστια μονάδα, αλλά οι Κέλτες είναι ΟΜΑΔΑ με έναν εξαιρετικό προπονητή. Λοιπόν επειδή τον κουράσαμε, δίνω την ψήφο μου στους Σέλτικς, οι οποίοι παίζουν και στην έδρα τους στο Game 1.

Πόσο υπέροχο είναι το 2.00. Μην χάσετε την ευκαιρία. Ο Αλ Χόρφορντ θα είναι το... κλειδί της νίκης, θυμηθείτε τα λόγια μου.

Ας περάσουμε τώρα και στον τρελό τύπο που τα.... στάζει όπου θέλει. Θα βρει απέναντι του τον άνθρωπο που αξίζει το βραβείο του MVP, του regular season. Αν και fan του «Μούσια», δεν μπορώ να γυρίσω την... πλάτη στον «φονιά» με το Νο.30!

Δύσκολα... σπας την έδρα του Χιούστον, αλλά εδώ μιλάμε για τους πρωταθλητές. Το σύνολο του Κερ έχει παίξει σε 3 τελικούς τα τελευταία 3 χρόνια και μετρά 2 πρωταθλήματα.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σίγουρα θα φοβάστε να παίξετε το break στο 2.00. Δεν σας καηγορώ, οι Ρόκετς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ! Όμως τώρα που το πράγμα σοβαρεύει, η... αρμάδα του Ντουράντ, του Κάρι και του κακού παιδιού, του Δρευμώνδα του Πράσινου (Ντρέιμοντ Γκριν) είναι πιο «μπαρουτοκαπνισμένη» στα playoffs.

Λέγονται «πολεμιστές» και αυτό θα κάνουν την Τρίτη τα ξημερώματα. Θα πολεμήσουν! Ψηφίζω Γκόλντεν Στέιτ αδέρφια!

Καλή τύχη σε όλους!

Μπραντ Στίβενς είσαι προπονητάρα. Είναι θέμα χρόνου το πρωτάθλημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα