Γκόρντον: «Νιώθουμε εξαπατημένοι, οι διαιτητές έδωσαν το ματς στους Λέικερς»

Γκόρντον: «Νιώθουμε εξαπατημένοι, οι διαιτητές έδωσαν το ματς στους Λέικερς»

bet365

Πολλά παράπονα είχε ο Άαρον Γκόρντον από την τροπή που πήρε ο αγώνας των Μάτζικ με τους Λέικερς και τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η λήξη του Λέικερς-Μάτζικ ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει ερωτηματικά και να φέρει αντιδράσεις από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Άαρον Γκόρντον «ξεσπάθωσε» μετά το τέλος και έκανε λόγο για «κλοπή».

«Νιώθουμε εξαπατημένοι. Τούς έδωσαν το παιχνίδι. Ήταν ένα άθλιο τέλος για ένα παιχνίδι μπάσκετ. Δεν μας έδωσαν καν την ευκαιρία να νικήσουμε. Και αυτή είναι η τελευταία φορά που αντιμετωπίζουμε τους Λέικερς. Πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο για να παίξουμε ξανά μαζί τους. Το ΝΒΑ πρέπει να αλλάξει αυτόν τον κανόνα και νομίζω θα το κάνει», ανέφερε ο 22χρονος φόργουορντ.

Ωστόσο, ένας εκ των διαιτητών, ο Μπιλ Σπούνερ, δικαιολόγησε την απόφαση που πάρθηκε εκείνη την στιγμή σε έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε: «Επειδή δεν υπάρχει κατοχή την ώρα που τρέχει το χρονόμετρο, ο κανόνας λέει πως γίνεται τζάμπολ στο κέντρο του γηπέδου. Κάθε φορά που υπάρχει είτε ακούσιο σφύριγμα ή και κόρνα, όταν η μπάλα είναι στον αέρα, δεν υπάρχει κατοχή και πάμε στο κέντρο για τζάμπολ».

Αρκετοί από τους νικητές Λέικερς υποστήριξαν πως δεν είχαν ιδέα γι' αυτόν τον κανονισμό ή γιατί το παιχνίδι έληξε, με τον τρόπο που έγινε, ενώ ο Αζέια Τόμας τόνισε πως η εξήγηση του διαιτητή ήταν «περίεργη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως τελείωσε το παιχνίδι. Είμαι μεν χαρούμενος που νικήσαμε, αλλά αυτό είναι απαίσιο για τους Μάτζικ».

 

NBA Τελευταία Νέα