ΛεΜπρόν: «Παίκτες όπως ο Αντετοκούνμπο να μάθουν από μας»

ΛεΜπρόν: «Παίκτες όπως ο Αντετοκούνμπο να μάθουν από μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
ΛεΜπρόν: «Παίκτες όπως ο Αντετοκούνμπο να μάθουν από μας»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προχώρησε σε ένα μάθημα ζωής για τα μικρά παιδιά και αναφέρθηκε μεταξύ πολλών άλλων και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι «ξεχωριστός».

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Βασιλιάς» σε συζήτηση που έκανε σε μορφή podcast με τους Ντουέιν Ουέιντ και Τσάνινγκ Φράι αποκάλυψε πως χρωστάει πολλά στους συμπαίκτες και για αυτό συνεχίζει ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αρχικά ανέφερε, «θα μπορούσα να σταματήσω αυτή τη στιγμή και θα ήμουν ένας από τους σπουδαιότερους που έπαιξαν ποτέ στο ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να σταματήσω. Θα έκλεινα το podcast, θα έπαιρνα την πρώτη πτήση για το σπίτι μου, θα ήμουν με την οικογένειά μου και θα ήμουν ένας από τους σπουδαιότερους. Χρωστάω όμως σε κάποιους ανθρώπους και συνεχίζω, Το χρωστάω σε αυτόν που επιτέλους καταλαβαίνει το μπάσκετ. Το χρωστάω στα μικρά παιδιά, σε αυτά που τώρα μαθαίνουν το μπάσκετ. Πρέπει να το αγαπήσουν, να παθιαστούν με αυτό, να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους, να βάλουν περισσότερο χρόνο σε αυτό.

Όλοι ασχολούνται με νίκες και ήττες και σίγουρα είναι πλέον επάγγελμα και πρέπει να νικάω. Το καταλαβαίνω. Όταν χάνω, τρελαίνομαι. Στο τέλος όμως της ημέρας, το πάθος μου για το παιχνίδι, η αγάπη μου για αυτό και για τους συμπαίκτες μου θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή κουλτούρα.

Υπάρχουν παίκτες όπως οι Σίμονς, Αντετοκούνμπο, Μπούκερ, Εμπίντ που διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και προσόντα. Που είναι ξεχωριστοί αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να παρακολουθούν πως λειτουργούμε εμείς που έχουμε κατακτήσει τίτλους. Να μάθουν από μας τους μεγαλύτερους να παίζουν σωστά το παιχνίδι και να το αγαπούν».

 

NBA Τελευταία Νέα