Αντετοκούνμπο: Ποιος star του ΝΒΑ θα ταίριαζε δίπλα από τον Γιάννη; (poll)

Αντετοκούνμπο: Ποιος star του ΝΒΑ θα ταίριαζε δίπλα από τον Γιάννη; (poll)

Ποιος σούπερσταρ θα ταίριαζε δίπλα στον Γιάννη;

bet365

Η Free Agency πλησιάζει, οι ομάδες σχεδιάζουν τα επόμενα trades από την 1η Ιουλίου και το Gazzetta θέτει ένα ερώτημα: Ποιος star του ΝΒΑ που μένει ελεύθερος ή έχει συζητηθεί το όνομά του για trade θα ταίριαζε στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς; Ψηφίστε στο poll.

Έπειτα από μια αποτυχημένη (βάσει αποτελέσματος) χρονιά, οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται να... προετοιμάσουν την επόμενη σεζόν. Ο πρόωρος αποκλεισμός στον α' γύρο των play-offs από τους Μαϊάμι Χιτ, αναμένεται να φέρει αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έξι παίκτες έχουν εγγυημένα συμβόλαια για τη νέα σεζόν (σ.σ. Αντετοκούνμπο, Χόλιντεϊ, Πόρτις, Κόνατον, Άλεν, Μπότσαμπ) άλλοι δύο έχουν τη δυνατότητα να κάνουν opt-in και δη οι Κρις Μίντλετον (για 40.3 εκατομμύρια δολάρια) και Τζεβόν Κάρτερ (για 2.2 εκατομμύρια δολάρια) ενώ άλλοι εννέα παίκτες θα μπουν στην Free Agency του καλοκαιριού με πρώτο και καλύτερο τον Μπρουκ Λόπεζ.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι Μιλγουόκι Μπακς θα κινηθούν πολύ δυναμικά τον επόμενο μήνα προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους και ταυτόχρονα να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση ενός ακόμα star στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το Gazzetta επέλεξε τα πιο hot ονόματα στην Free Agency του καλοκαιριού όπως επίσης και εκείνους που το μέλλον τους είναι δυσοίωνο στις ομάδες τους βάσει των όσων ακούγονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παραδείγματα; Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ο οποίος όχι έβαλε στο... σφυρί τη βίλα του στο Όρεγκον και τ' όνομά του έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και πιο έντονα για τους Μιλγουόκι Μπακς με τη μορφή κάποιου trade, όπως επίσης και ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στους Μπουλς αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στο Σικάγο. Επίσης έγινε γνωστό ότι και ο Κρις Πολ δεν πρόκειται να συνεχίσει στο Φοίνιξ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι οκτώfree agents οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να βρεθούν στο Μιλγουόκι και δη στο πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ντέιμιαν Λίλαρντ

Ολοένα και «φουντώνουν» οι φήμες για τον Λίλαρντ. Η παραμονή του στο Πόρτλαντ δεν πρέπει να θεωρηθεί καθόλου σίγουρη, αν και το συμβόλαιό του με τους Μπλέιζερς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Αν μη τι άλλο θα χρειαστούν δυνατά ανταλλάγματα προκειμένου να μετακομίσει στους Μπακς ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα καθώς οι Λέικερς φέρεται να έχουν μπει στο... ψάξιμο για τον «Dame». Αν και εφόσον οι Μπακς κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν, η λογική λέει ότι θα χρειαστεί να δώσουν τον Τζρου Χόλιντεϊ εκτός και αν γίνει sing and trade ο Κρις Μίντλετον. Φέτος ο Λίλαρντ είχε 32.2 πόντους κατά μέσο όρο, 7.3 ασίστ και 4.8 ριμπάουντ.

ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν

Με την μορφή του trade θα μπορούσε να βρεθεί στο Μιλγουόκι ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. Τον ερχόμενο Αύγουστο ωστόσο θα κλείσει τα 34 χρόνια του ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στους Μπουλς το οποίο θα του αποφέρει άλλα 28.6 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο trade αλλά αν και εφόσον οι Μπακς θελήσουν να κινηθούν προκειμένου να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βάλουν στην εξίσωση και μια τρίτη ομάδα. Πάντως στις ΗΠΑ δεν θεωρούν καθόλου βέβαιο το μέλλον του ΝτεΡόζαν στην πόλη των ανέμων.

Κρις Πολ

Ο Κρις Πολ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στους Φοίνιξ Σανς. Τουλάχιστον αυτό έγινε γνωστό στην Αριζόνα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είτε θα γίνει trade, είτε θα γίνει waive λαμβάνοντας τα εγγυημένα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του. Κατά τη διάρκεια τη φετινής σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε 59 ματς της ομάδας του με 13.9 πόντους, 8.9 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σουτάροντας με 44% στα σουτ εντός παιδιάς.

Καϊρί Ίρβινγκ

Πώς θα σας φαινόταν το δίδυμο Ίρβινγκ-Γιάννη στο Μιλγουόκι; Η αλήθεια είναι ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν έχει ακουστεί τ' όνομά του για τους Μπακς. Περισσότερο η ζυγαριά γέρνει προς παραμονή στο Ντάλας, ενώ στην κουβέντα έχουν μπει και οι Λος Άντζελες Λέικερς. Πάντως σε λίγες ημέρες θα είναι free agent. Και θα δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του. Φέτος έλαβε 38.9 εκατομμύρια δολάρια και δύσκολα θα ζητήσει πολύ... λιγότερα. Μεταξύ Νετς και Μάβερικς ο Καϊρί είχε τη φετινή σεζόν 27.1 πόντους, 5.5 ασίστ και 5.1 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 49% εντός παιδιάς και 38% στα τρίποντα.

Ράσελ Γουέστμπρουκ

Η αλήθεια είναι ότι ο... πάλαι ποτέ «Mr. Trple Double» βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Φέτος μοίρασε τη χρονιά ανάμεσα σε Λέικερς και Κλίπερς έχοντας αγωνιστεί σε 73 ματς στο σύνολο με 15.9 πόντους, 7.5 ασίστ και 5.8 ριμπάουντ. Μπορεί να οδεύει στην δύση της καριέρας του καθώς τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κλείσει τα 35 του χρόνια ωστόσο είναι δεδομένο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μπορεί να προσφέρει ακόμα σε οποιαδήποτε ομάδα της λίγκας. Συνολικά έχει λάβει περίπου 290 εκατομμύρια δολάρια στα συμβόλαια και φέτος αναμένεται να ψάξει το τελευταίο -ίσως- της καριέρας του.

Τζέιμς Χάρντεν

Θα ήταν από λίγο έως και πολύ... σουρέαλ να βλέπαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συμπαίκτη με τον Τζέιμς Χάρντεν. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς διάφορα πράγματά, κυρίως από την πλευρά του «μούσια» σε βάρος του Έλληνα σούπερ σταρ. Άλλωστε η λογική λέει ότι είτε θα κάνει opt-in στα 35.6 εκατομμύρια δολάρια των Σίξερς, είτε θα επιστρέψει στους Χιούστον Ρόκετς οι οποίοι επιθυμούν να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους. Πάντως το... αφήνουμε εδώ. Φέτος είχε κατά μέσο όρο 21 πόντους, 10.7 ασίστ και 6.1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς.

Κρίσταπς Πορζίνγκις

Εδώ που τα λέμε δύσκολα να βρεθούν στην ίδια ομάδα Πορζίνγκις και Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τόσο για τα δεδομένα καθώς αναμένεται να παραμείνει στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είτε με opt-in στα 36 εκατομμύρια δολάρια, είτε υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους πρωτευουσιάνους, όσο και για το γεγονός ότι αγωνίζονται στην ίδια θέση. Φέτος είχε εξαιρετική παρουσία στους Γουίζαρντς καθώς σε 65 ματς μέτρησε κατά μέσο όρο 23.2 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ, σουτάροντας με 50% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα.

Ντρέιμοντ Γκριν

Λίγο πολύ η περίπτωση του Γκριν ταιριάζει αρκετά με αυτήν του Πορζίνγκις. Με τη μόνη διαφορά ότι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 αλλά έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν για την επόμενη σεζόν και να λάβει άλλα 27.5 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός και αν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Γουόριορς. Στα 73 ματς που αγωνίστηκε μέτρησε 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Λίγο-πολύ κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Όμως ταιριάζει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Νίκολα Βούτσεβιτς

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αν ο Μπρουκ Λόπεζ αποχωρήσει τελικά από τους Μπακς, δεν θα μπορούσε να συνθέσει με τον Γιάννη την frontline του Μιλγουόκι; Προς το παρόν τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του Μαυροβούνιου σέντερ, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στους Σικάγο Μπουλς καθώς αγωνίστηκε και στα 82 ματς της κανονικής περιόδου με 17.6 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 52% στα σουτ εντός παιδιάς.

Loading...

 

NBA Τελευταία Νέα