Μπάτλερ: Σίγουρος για την πρόκριση στους τελικούς, είχε πει στην Γκοφ να της κλείσει εισιτήρια πριν από τα play-offs (vid)

Μπάτλερ: Σίγουρος για την πρόκριση στους τελικούς, είχε πει στην Γκοφ να της κλείσει εισιτήρια πριν από τα play-offs (vid)

Το είχε σίγουρο ο Μπάτλερ

bet365

Η σιγουριά του Τζίμι Μπάτλερ για παρουσία των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του ΝΒΑ αποτυπώθηκε από ένα και μόνο γεγονός. Ήθελε να κλείσει εισιτήρια στην τενίστρια Κόκο Γκοφ πριν ξεκινήσουν τα play-offs!

Η ήττα δεν πρέπει να βρίσκεται στο λεξικό του Τζίμι Μπάτλερ. Έχει στόχους, τους πιστεύει και τους «κυνηγάει».

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της περίσσιας σιγουριάς του για παρουσία των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του ΝΒΑ ήρθε διά στόματος της Αμερικανίδας τενίστριας και... δηλωμένης φιλάθλου των Μαϊάμι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει της παρουσίας της στο «Roland Garros», Κόκο Γκοφ.

Συγκεκριμένα η 19χρονη Γκοφ μοιράστηκε μια πρόσφατη ιστορία, όταν ο Τζίμι Μπάτλερ της είχε προσφέρει εισιτήρια για τα τελευταία ματς της regular season όπως επίσης και για την πρώτη σειρά των play-offs. Εκείνη δεν μπορούσε λόγω παρουσίας της σε αγώνες και τότε ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ της είπε: «Όταν θα πάμε στους τελικούς του ΝΒΑ, πες μου αν θέλει η οικογένεια σου εισιτήρια».

Και όλα αυτά; Πριν ξεκινήσει το play-in tournament, όταν οι πιθανότητες των Χιτ ίσα-ίσα που έφταναν στο 3%!

Δείτε τα όσα είπε η Κόκο Γκοφ

 

NBA Τελευταία Νέα