Λίλαρντ: Προσκάλεσε με τον τρόπο του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ

Λίλαρντ: Προσκάλεσε με τον τρόπο του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ

bet365

Λίλαρντ και Γιάννης μαζί; Ο πρώτος πάντως δείχνει πως το... ονειρεύεται, κάνοντας retweet φωτογραφία που τους απεικονίζει αγκαλιά με τη φανέλα των Μπλέιζερς, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφερε με τους Μπακς, αφού το εμπόδιο του Μαϊάμι που τους κέρδισε και στο Game-5 έμοιαζε ανυπέρβλητο. Πλέον τα «ελάφια» καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Στο πρόσωπο του Greek Freak ζωγραφίστηκε η απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό, με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να μη χάνει χρόνο για να ρίξει νερό στον μύλο των σεναρίων.

Το περσινό καλοκαίρι ο Λίλαρντ είχε ποστάρει φωτογραφία του μαζί με τον Ντουράντ, προσκαλώντας τον στο Πόρτλαντ. Τώρα δεν ήταν ποστάρισμα του ίδιου, αλλά ένα απλό retweet που απεικονίζει αυτόν και τον Γιάννη αγκαλιά με φανέλα Μπλέιζερς.

Το Πόρτλαντ άλλωστε δεν κατάφερε να μπει στα φετινά play-offs και για άλλη μια χρονιά θα ψάξει τις κινήσεις του για να πλαισιώσει τον Λίλαρντ, κάτι που δεν έχει κάνει με καμία επιτυχία μέχρι τώρα. Ίσως ήρθε η ώρα και εκείνος να παίξει δίπλα σε έναν σούπερ σταρ, κάτι που όπως δείχνει φαίνεται να το θέλει αρκετά. Βέβαια το πήρε πίσω λίγα λεπτά αργότερα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

lillard giannis

 

NBA Τελευταία Νέα