ΝΒΑ: Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη, στην πρώτη θέση ο ΛεΜπρόν

ΝΒΑ: Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη, στην πρώτη θέση ο ΛεΜπρόν

ΝΒΑ: Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη, στην πρώτη θέση ο ΛεΜπρόν

bet365

Η φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πρώτη σε πωλήσεις στο ΝΒΑ ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το #34 των Μπακς φιγουράρει στην τέταρτη θέση των πωλήσεων μετά την ολοκλήρωση της regular season.

Οι Μιλγουόκι Μπακς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Χιτ-Μπουλς ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η φανέλα του Greek Freak βρίσκεται στο νο.4 ανάμεσα στις κορυφαίες σε πωλήσεις φανέλες παικτών του ΝΒΑ.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον ακολουθεί ο Στεφ Κάρι. Στο νο.3 βρίσκεται ο Τζέισον Τέιτουμ, σημειώνοντας άνοδο τεσσάρων θέσεων αφού στην προηγούμενη ενημέρωση ήταν στην έβδομη θέση. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Λούκα Ντόντσιτς ενω ο υποψήφιος για το τρίτο σερί MVP, Νίκολα Γιόκιτς είναι δωδέκατος.

Το Top-15 των πωλήσεων σε φανέλες

  1. ΛεΜπρόν Τζέιμς
  2. Στεφ Κάρι
  3. Τζέισον Τέιτουμ
  4. Γιάννης Αντετοκούνμπο
  5. Λούκα Ντόντσιτς
  6. Κέβιν Ντουράντ
  7. Ντέβιν Μπούκερ
  8. Τζα Μοράντ
  9. Ντέμιαν Λίλαρντ
  10. Καϊρί Ίρβινγκ
  11. ΛαΜέλο Μπολ
  12. Νίκολα Γιόκιτς
  13. Τζοέλ Εμπίντ
  14. Τζέιλεν Μπράουν
  15. Τζόρνταν Πουλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα