Καρλ Άντονι Τάουνς: «Το καλοκαίρι είναι διαφορετικό, θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο με τη Δομινικανή Δημοκρατία»

Καρλ Άντονι Τάουνς: «Το καλοκαίρι είναι διαφορετικό, θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο με τη Δομινικανή Δημοκρατία»

Newsroom
Ο Τάουνς υπέγραψε τη νίκη της Μινεσότα

bet365

Τις βλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Δομινικανή Δημοκρατία εξήγησε ο Καρλ Άντονι Τάουνς στο podcast του «The Reader».

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς μπορεί να είναι σε τρομερή κατάσταση με τη Μινεσότα και να στοχεύει τα playoffs, όμως δεν ξεχνά την καταγωγή του και το Παγκόσμιου Κύπελλο.

Η Δομινικανή Δημοκρατία βρίσκεται στα τελικά της διοργάνωσης και στο «Off Guard» του «The Reader» τόνισε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.

«Το καλοκαίρι μου αρέσει να ταξιδεύω, να δουλεύω (στο παιχνίδι του), είμαι παράξενος! Μου αρέσει να προπονούμαι, να κάνω το παιχνίδι μου πιο αποτελεσματικό, έχω παίξει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό, που ξέρω τι πρέπει να περιμένω στο γήπεδο όταν κάποιος με μαρκάρει.

Δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος μπορεί να με σταματήσει κι έτσι δεν ένιωσα ότι πρέπει να δουλέψω πάνω σε κάτι, είτε στο 5 εναντίον 5, είτε στο 1 εναντίον 1. Ξέρω ότι μπορούν να μαρκάρουν, αλλά προσωπικά έτσι νιώθω. Αλλά αυτό το καλοκαίρι ίσως να είναι διαφορετικό. Διότι αυτό το καλοκαίρι θέλω να παίξω με την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας» αναφέρει αρχικά ο KAT.

«Είναι τόσο επιβραβευτικό όταν πετυχαίνεις κάποιο στόχο, εδώ ή εκεί. Είναι τελείως διαφορετική η επιβράβευση που απολαμβάνεις. Έπαιξα για την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας και θυμάμαι ότι προκριθήκαμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν η δεύτερη φορά που το πετύχαμε, ακριβώς πριν το τέταρτο έτος μου στο κολέγιο. Ήταν τρελό. Δρόμοι παίρνουν το όνομά σου, είσαι εθνικός ήρωας».

Άλλωστε για τον Τάουνς και τη Δομινικανή Δημοκρατία η συμμετοχή και μόνο στο Παγκόσμιο σημαίνει πολλά. Πολλώ δε μάλλον αν συνοδευτεί με κάτι μεγάλο, σαν ένα μετάλλιο που δεν είναι δεδομένο όπως για την Team USA. «Χτυπάει αλλιώς... Ξέρεις όταν είσαι στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, τα χρυσά μετάλλια είναι πάντα.

Ναι, είναι κάτι που μοιάζει να το περιμένουν όλοι. Και όταν το κάνεις, δεν παίρνει καμία επιβράβευση... μου αρέσει πάντα να ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο».

 

NBA Τελευταία Νέα