Λέικερς - Γκρίζλις: «Κοκορομαχία» του Σαρπ με τους παίκτες του Μέμφις και τον πατέρα του Μοράντ (vid)

Λέικερς - Γκρίζλις: «Κοκορομαχία» του Σαρπ με τους παίκτες του Μέμφις και τον πατέρα του Μοράντ (vid)

bet365

Με τους παίκτες των Γκρίζλις να κατευθύνονται προς στα αποδυτήρια στο ματς με τους Λέικερς, μία «κοκορομαχία» ήταν η αφορμή ενός επεισοδίου. Ο Σάνον Σαρπ άνοιξε διάλογο, ο πατέρας του Μοράντ ενεπλάκη με τους ψυχραιμότερους να σβήσουν τη... φωτιά.

Οι Λέικερς μετά από ένα θρίλερ στο Λος Άντζελες κατάφεραν να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία των Γκρίζλις με το τελικό 122-121 να τους δικαιώνει. Παρόλα αυτά, όση ένταση και αν επικράτησε στο παρκέ ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν εξελίχθηκε σε περαιτέρω επεισόδια όπως αυτό στο ημίχρονο του ματς.

Ο άλλοτε παίκτης του NFL και πλέον σχολιαστής, Σάνον Σαρπ, θέλησε να υπερασπιστεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τη θέση του στα courtseats και εξαπέλυσε μερικά λόγια προς τον Ντίλον Μπρουκς. Οι παίκτες των Γκρίζλις βλέποντας το σκηνικό έσπευσαν να ζητήσουν τον λόγο, με τον Στίβεν Άνταμς να βγαίνει μπροστά, την ώρα που ο πατέρας του Τζα Μοράντι, Τι, κατευθύνθηκε επίσης προς το μέρος του Σαρπ.

Τα λόγια έδιναν και έπαιρναν με τον Σαρπ να... αλλάζει στόχους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συνοδευτεί εκτός της Crypto.com Arena, όταν οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση.

«Ο Μπρουκς άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου και είπα: "Δεν θέλετε αυτά τα προβλήματα". Και τότε ο Τζα βγήκε από το πουθενά μιλώντας. Σίγουρα δεν ήθελε αυτά τα προβλήματα. Μετά ήρθε ο μπαμπάς και προφανώς δεν ήθελε κανένα πρόβλημα... Μην αφήσετε αυτούς τους ανόητους να σας ξεγελάσουν τώρα» είπε ο Σαρπ μετά από το περιστατικό.

 

NBA Τελευταία Νέα