Αντετοκούνμπο: Ο Σακίλ τον συμπεριέλαβε στο Shaqtin A Fool για flopping (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: Ο Σακίλ τον συμπεριέλαβε στο Shaqtin A Fool για flopping (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν γλίτωσε από τις «δαγκάνες» του Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στο Shaqtin A Fool δίνοντας και... ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

Ο Σακίλ δεν κάνει διακρίσεις. Όποιος δίνει «τροφή» εκείνος φροντίζει να την εκμεταλλευτεί αμέσως. Όπως έκανε και ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο οποίος δεν την «σκαπούλαρε» από τα χιουμοριστικά blooper του Shaqtin A Fool.

Αφορμή αποτέλεσε ένα flopping που έκανε σε ματς των Μπακς με τους Μπουλς και δη σε μια στιγμή που έπαιζε άμυνα στον Νίκολα Βούτσεβιτς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σωριάστηκε στο παρκέ σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και όλη την υπόλοιπη «δουλειά» την ανέλαβε ο Σακίλ. Μάλιστα έκανε και έναν παραλληλισμό με το ποδόσφαιρο λέγοντας ότι «θα είναι περήφανοι για εκείνον» αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο έπεσε στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα