Γουόριορς: Ο Ιγκουοντάλα... κατηγόρησε Κάρι, Κερ και Ντρέιμοντ για την επιστροφή του (vid) (vid)

Γουόριορς: Ο Ιγκουοντάλα... κατηγόρησε Κάρι, Κερ και Ντρέιμοντ για την επιστροφή του (vid) (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Γουόριορς: Ο Ιγκουοντάλα... κατηγόρησε Κάρι, Κερ και Ντρέιμοντ για την επιστροφή του (vid) (vid)

bet365

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα απαρίθμησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στους Γουόριορς για μία τελευταία σεζόν επιρρίπτοντας την ευθύνη στους Κάρι, Κερ και Γκριν.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα επιστρέφει στο δυναμικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για την 19η χρονιά του στο NBA. Ο βετεράνος φόργουορντ κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του την περασμένη σεζόν και η offseason βγήκε για εκείνον περισσότερο στο ρόλο του... παλαίμαχου.

Παρόλα αυτά, μέσω της εκπομπής του, Point Forward, ανακοίνωσε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «Πολεμιστών» για μία ακόμη σεζόν. Στον λόγο του και εξηγώντας το πώς οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση τελικά, βρέθηκε να "κατηγορεί" τον Στεφ Κάρι και σύσσωμη την ομάδα των Γουόριορς που του έδειξαν τον δρόμο.

«Θα κατηγορήσω μερικούς ανθρώπους. Ο Στεφ Κάρι είναι ένα πρόσωπο που θα κατηγορήσω. Αλλά ως ομάδα, κατηγορώ λίγο τον Ντρέιμοντ, τον Στεφ και τον Κλάι, τον Στιβ Κερ, τον Μπομπ Μάιερς. Νομίζω ότι πραγματικά μου έδειξαν πολλή αγάπη...» είπε ο Ιγκουοντάλα.

Για να προσθέσει: «Με βοήθησαν πραγματικά να δω την παρουσία μου εκτός του να παίζω μπάσκετ, αλλά επίσης νομίζω ότι ο Στιβ ήταν ένας μεγάλος ένοχος που μου είπε "άκου, σε χρειαζόμαστε στο παρκέ" και ο Ντρέιμοντ μου έστελνε τα ίδια μηνύματα».

Μέσα σε όλα δήλωσε πως θα εκμεταλλευτεί και την τελευταία του αγωνιστική σεζόν με κάθε ταξίδι της ομάδας προκειμένου να εξερευνήσει λίγο καλύτερα όποια πόλη επισκέπτεται με μία βόλτα σε κάποιο μουσείο ή αξιοθέατο... Ονόμασε, μάλιστα, την Κωνσταντινούπολη την αγαπημένη του πόλη χωρίς να έχει προλάβει να δει κάθε πτυχή της καθώς ήταν αφοσιωμένος στο μπάσκετ!

Δείτε το Point Forward του Ιγκουοντάλα για την ανακοίνωση της επιστροφής του στους Γουόριορς:

 

NBA Τελευταία Νέα