Σάμπερτ: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντάλας για κατοχή μαριχουάνας

Σάμπερτ: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντάλας για κατοχή μαριχουάνας

bet365

Κατηγορίες για κατοχή μαριχουάνας αντιμετωπίζει ο Ιμάν Σάμπερτ, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντάλας μετά από σχετικό έλεγχο.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν το 2016 και νικητής του 30ου Dancing With The Stars, Ιμάν Σάμπερτ, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο του Ντάλας, καθώς είχε «μία σημαντική ποσότητα μαριχουάνας στο σακίδιό του» βάσει των όσων παρουσιάζει το TMZ.

Η σχετική έκθεση της αστυνομίας, αναφέρει πως οι Αρχές ανταποκρίθηκαν στην κλήση για «πιθανή παραβίαση του νόμου με ναρκωτικά» περίπου στις 2 και μισή το μεσημέρι και λίγο πριν ο Σάμπερτ πάρει την πτήση για Λος Άντζελες προκειμένου να δει την κόρη του. Αφού οι ελεγκτές εντόπισαν την σακούλα, κάλεσαν βοήθεια για περαιτέρω διερεύνηση και μόλις εκείνος παραδέχθηκε πως πρόκειται για μαριχουάνα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα του αεροδρομίου χωρίς επεισόδια.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται επίσης ότι ο Σάμπερτ έφερε στην τσάντα του έναν γεμιστήρα και σφαίρες, παρόλο που δεν υπήρχε κάποιο όπλο πάνω του. Η κατηγορία του άλλοτε παίκτη των Νικς, των Νετς και των Ρόκετς, είναι σε μορφή κακουργήματος και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος θα βρεθεί αντιμέτωπος με φυλάκιση δύο ετών και πρόστιμο 10 χιλιάδων δολαρίων.

 

NBA Τελευταία Νέα