Κέμπα Γουόκερ: Οι Χόρνετς ενδιαφέρονται να τον κάνουν ξανά δικό τους

Κέμπα Γουόκερ: Οι Χόρνετς ενδιαφέρονται να τον κάνουν ξανά δικό τους

Κέμπα Γουόκερ: Οι Χόρνετς ενδιαφέρονται να τον κάνουν ξανά δικό τους

bet365

Μετά την επιστροφή στα πάτρια της Νέας Υόρκης την περσινή σεζόν, ο Κέμπα Γουόκερ φαίνεται πως θα επαναπατριστεί και στους Σάρλοτ Χόρνετς, την ομάδα που τον ανέδειξε στο NBA.

Την επιστροφή του Κέμπα Γουόκερ στον τόπο που έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, φαίνεται πως έχουν κατά νου οι Χόρνετς. ο γεννημένος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης έπαιξε με τη φανέλα της Σάρλοτ από το 2011 έως το 2019 και έκτοτε τα βήματα που επιχείρησε στην καριέρα του δεν ήταν επιτυχημένα.

Το πείραμα με τους Σέλτικς δεν του βγήκε, ενώ η επιστροφή στα πάτρια της Νέας Υόρκης τον οδήγησε σε δύσβατα μονοπάτια. Με τους Νικς όχι μόνο δεν κατάφερε να παίξει στο τοπ επίπεδο, αλλά έφτασε να χάνει σε μεγάλο διάστημα της σεζόν τη θέση του starter.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Τσαράνια, οι Χόρνετς, που βλέπουν τον Μπρίτζες να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έντεκα έτη, ενδιαφέρονται να τον κάνουν ξανά δικό τους. Ο ίδιος άλλωστε κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού μετά το trade που έγινε από τους Νικς στους Πίστονς ήταν θέμα χρόνου να φύγει με buyout, όπως και τελικά συνέβη.

Την περσινή σεζόν μέτρησε 11.6 πόντους, 3.5 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, όμως φαίνεται πως φέτος θα αναζητήσει ξανά την... Ιθάκη του.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα