Μάικαλ Τόμπσον: «Οι Γουόριορς θέλουν να... ματσάρουν τους τίτλους του Μάικλ Τζόρνταν»

Μάικαλ Τόμπσον: «Οι Γουόριορς θέλουν να... ματσάρουν τους τίτλους του Μάικλ Τζόρνταν»

Newsroom
Μάικαλ Τόμπσον: «Οι Γουόριορς θέλουν να... ματσάρουν τους τίτλους του Μάικλ Τζόρνταν»

bet365

Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ και πατέρας του Κλέι Τόμπσον, Μάικαλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως οι Γουόριορς δεν θα σταματήσουν στα τέσσερα πρωταθλήματα καθώς θέλουν να φτάσουν... τον Τζόρνταν.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ολοκλήρωσαν ιδανικά την φετινή σεζόν, φορώντας το τέταρτο δαχτυλίδι τους σε διάστημα οκτώ χρόνων. Ο Στεφ Κάρι, ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Κλέι Τόμπσον φόρεσαν ξανά τα καπέλα των πρωταθλητών!

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα λέει ο πατέρας του Τόμσπον, Μάικαλ, και δύο φορές πρωταθλητής της κορυφαίας Λίγκας, οι «πολεμιστές» δεν θα βάλουν φρένο στους τίτλους τους, καθώς έχουν κάθε κίνητρο να πετύχουν όλο και περισσότερα. Με το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή να είναι εκείνο του Μάικλ Τζόρνταν και τα έξι πρωταθλήματα!

Στην συνέντευξή του στο “Willard and Dibs” δήλωσε: «Δεν θα εφησυχαστούν... Έχουν τρεις σταρ που πρωτοστατούν. Τον Ντρέιμοντ, τον Στεφ και τον Κλέι. Έχουν τέσσερα (σ.σ πρωταθλήματα), αλλά θέλουν να φτάσουν τα πέντε και τα έξι.

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα το πουν δημόσια, αλλά πιθανότατα να σκέφτονται "φίλε αν μπορούσαμε να φτάσουμε τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν σε τίτλους θα ήταν υπέροχο. Ξεχάστε τον Μπιλ Ράσελ. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στα έντεκα. Αλλά τα έξι του Τζόρνταν είναι το επόμενο βήμα για εκείνους.

Θα έχουν μεγάλο κίνητρο και θα είναι, νομίζω, και πάλι τα φαβορί γιατί τους έχουν νέα παιδιά που έρχονται τώρα πίσω τους, έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα».

Τόνισε, όμως, πως για ένα τέτοιο σενάριο η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφο τον κορμό με τον οποίο έφτασαν στην φετινή κατάκτηση.

 

NBA Τελευταία Νέα