Γουέστμπρουκ: «Χώρισε» τους δρόμους του με τον μάνατζέρ του λόγω διαφωνίας για το μέλλον του

Γουέστμπρουκ: «Χώρισε» τους δρόμους του με τον μάνατζέρ του λόγω διαφωνίας για το μέλλον του

Γουέστμπρουκ: «Χώρισε» τους δρόμους του με τον μάνατζέρ του λόγω διαφωνίας για το μέλλον του

bet365

Με νέο μάνατζερ αναμένεται να πορευτεί ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στην συνέχεια της offseason αφού μία διαφωνία για το μέλλον του στους Λέικερς έφερε το «διαζύγιο» με τον επί σειρά ετών ατζέντη του.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πέρα από το μέλλον του το φετινό καλοκαίρι που είναι... στον αέρα, βρίσκεται πλέον και σε αναζήτηση νέου μάνατζερ.

Ο άσος των Λέικερς και ο επί σειρά ετών ατζέντης του, Θαντ Φούτσερ χώρισαν τους δρόμους τους, όπως αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του Γουέστμπρουκ στο ESPN και τον Έιντριαν Βοϊνρόφσκι.

Ο Φούτσερ, ο οποίος εκπροσωπούσε τον 33χρονο γκαρντ από το ξεκίνημα της καριέρας του στο ΝΒΑ, αποκάλυψε πως ως καλύτερη οπτική, εμφανιζόταν ο παίκτης του να μείνει στους Λέικερς και να ενισχύσει τον ρόλο του.

Με σχετική του δήλωση ανέφερε: «Εκπροσώπησα τον Ράσελ Γουέστμπρουκ για 14 χρόνια και είμαι περήφανος για τη συνεργασία μας, η οποία περιελάμβανε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντραφτ του 2008, ένα super-max συμβόλαιο και το μοναδικό συμβόλαιο επαναδιαπραγμάτευσης και επέκτασης στην ιστορία. Υποστήριξα επίσης τον Ράσελ καθ' όλη τη διάρκεια της ανόδου του σε μια εξέχουσα προσωπικότητα της βιομηχανίας της μόδας και πρόσφατα οργάνωσα τρεις διαδοχικές ανταλλαγές για λογαριασμό του Ράσελ - με αποκορύφωμα την ανταλλαγή στην ομάδα της γενέτειράς του, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κάθε φορά, οι ομάδες έδιναν πολύτιμους παίκτες για να αποκτήσουν τον Ράσελ - και κάθε φορά, ένας νέος οργανισμός αγκάλιαζε την άφιξή του. Το κάναμε μαζί με χάρη και τάξη.

Τώρα, με πιθανότητα τέταρτης ανταλλαγής σε τέσσερα χρόνια, η αγορά λέει στους Λέικερς ότι πρέπει να προσθέσουν επιπλέον αξία με τον Ράσελ σε οποιοδήποτε σενάριο ανταλλαγής. Και ακόμα και τότε, μια τέτοια συναλλαγή μπορεί να απαιτήσει από τον Ράσελ να προχωρήσει αμέσως από τη νέα ομάδα μέσω εξαγοράς..

Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτός ο τύπος συναλλαγής χρησιμεύει μόνο για να μειώσει την αξία του Ράσελ και η καλύτερη επιλογή του είναι να παραμείνει στους Λέικερς, να αγκαλιάσει τον αρχικό ρόλο και την υποστήριξη που προσέφερε δημόσια ο Ντάρβιν Χαμ. Ο Ράσελ είναι Hall of Famer και θα το αποδείξει ξανά πριν αποσυρθεί».

Ενώ έκλεισε... αναγγέλοντας το «διαζύγιο»: «Δυστυχώς, υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές ως προς την καλύτερη πορεία του και δεν εργαζόμαστε πλέον μαζί. Εύχομαι στον Ράσελ και την οικογένειά του τα καλύτερα».

 

NBA Τελευταία Νέα