Λέικερς: Αλλάζουν ρότα, θέλουν επιτυχίες με τον Γουέστμπρουκ παρόντα

Λέικερς: Αλλάζουν ρότα, θέλουν επιτυχίες με τον Γουέστμπρουκ παρόντα

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Αλλάζουν ρότα, θέλουν επιτυχίες με τον Γουέστμπρουκ παρόντα

bet365

Το περιβάλλον των Λέικερς θέλει να δει τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να πετυχαίνει πράγματα στην ομάδα τη νέα σεζόν

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα κάνει χρήση της option και έτσι να παραμείνει στους λιμνάνθρωπους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 με 47.1 εκατ. δολάρια. Την Τρίτη 28Ιούνη ο Russ είχε ανεβάσει video στο twitter, στο οποίο τραγουδούσε προς τους επικριτές του, λέγοντας τους πως δεν θα τον λυγίσουν. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί κράξιμο από τον Σκιπ Μπέιλες, ο οποίος τον χαρακτήρισε Westbrick και χειρότερο τριποντέρ στο ΝΒΑ, αλλά και ο πιο υπερτιμημένο παίκτη ever.

Και μπορεί οι ... λιμνάνθρωποι να μην έδειχναν δείχνουνκαι πολύ ζεστοί για τον έμπειρο γκαρντ, αφού πριν λίγες μέρες επιχείρησαν να τον ανταλλάξουν στους Ιντιάνα Πέισερς για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, όμως το σκηνικό άλλαξε.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια το προπονητικό επιτελείο και το front office των λιμνάνθρωπων θέλουν να δουν να δουλεύει το πράγμα με τον Γουέστμπρουκ στο Λος Άντζελες. Θα φανεί μέσα στη σεζόν αν θα τα καταφέρει ο Russ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα