NBA: Μέλος της διοίκησης των Σανς ο πρώτος ανοικτά γκέι μετά από 11 χρόνια

NBA: Μέλος της διοίκησης των Σανς ο πρώτος ανοικτά γκέι μετά από 11 χρόνια

NBA: Μέλος της διοίκησης των Σανς ο πρώτος ανοικτά γκέι μετά από 11 χρόνια

bet365

Ο Ράιαν Ρες, αντιπρόεδρος στρατηγικής και αξιολόγησης, έγινε το πρώτο ανοικτά γκέι μέλος του NBA, μετά από 11 χρόνια.

Ο 29χρονος Ράιαν Ρες καρτερούσε αυτή τη στιγμή για αρκετό καιρό. Προετοίμασε το έδαφος, μιλώντας ανοικτά στον general manager των Φοίνιξ Σανς, Τζέιμς Τζόουνς. Του είπε ότι είναι γκέι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσει όλους τους συνεργάτες του.

Όχι για να λάβει την έγκρισή τους, αλλά για να απελευθερωθεί. Πριν από 11 χρόνια, το 2011, ο διευθύνοντας σύμβουλος των Φοίνιξ Σανς, Ρικ Γουέλτς, είχε γίνει ο πρώτος ανοικτά γκέι υπάλληλος της λίγκας.

Και ο Ρες, κατά διαβολική σύμπτωση στην ίδια ομάδα, ακολούθησε τα βήματά του. «Ο στόχος μου είναι να ομαλοποιήσω την ύπαρξη των γκέι ανδρών και γυναικών στη λίγκα, για τους ανθρώπους που βρίσκονται τόσο εντός στο ΝΒΑ, όσο και εκτός. Είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να σταματήσω να τρέχω μακριά από το προφανές και αυτό είναι πως είμαι γκέι», ήταν τα λόγια του Ρετς στο ESPN.

Μάλιστα, η συνέντευξη του Ρες, ο οποίος εργάζεται από το 2017 στους Σανς, στο ESPN χρησιμοποιήθηκε ως το μέσο για να αποκαλύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις στον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα