Λέικερς-Νάγκετς 118-129: Ο φοβερός Γιόκιτς έστειλε τους «Λιμνάνθρωπους» με το... ενάμιση πόδι εκτός play in (vid)

Λέικερς-Νάγκετς 118-129: Ο φοβερός Γιόκιτς έστειλε τους «Λιμνάνθρωπους» με το... ενάμιση πόδι εκτός play in (vid)

bet365

Χάρη στον εξαιρετικό Νίκολα Γιόκιτς, οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν από το Λος Άντζελες κερδίζοντας τους Λέικερς με 129-118 και πλέον μόνο με... θαύμα θα προλάβουν το play in tournament.

Την ώρα που η ομάδα του Κολοράντο βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 5ης θέσης στην regular season της Δύσης, οι Λος Άντζελες Λέικερς βρέθηκαν μια... ανάσα από τον αποκλεισμό από το play in! Με ρεκόρ 31-47 είναι «καθηλωμένοι» στην 11η θέση με τους Σπερς (33-45) να είναι έτοιμοι να «κλέψουν» το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Από τη στιγμή που και ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν πάγκο λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο, το έργο των Λέικερς έγινε ακόμα πιο δύσκολο απέναντι στο Ντένβερ! Πόσο μάλλον όταν ο Νίκολα Γιόκιτς είχε βρεθεί σε τόσο εξαιρετική κατάσταση! Ο Σέρβος έκανε πράγματα και θαύματα στην «crypto.com Arena» καθώς σε 33 λεπτά συμμετοχής είχε 38 πόντους (15/19 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 8/11 βολές), 18 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες αλλά και επτά λάθη!

Ο Ουίλ Μπάρτον πρόσθεσε για τους νικητές άλλους 25 πόντους με 6/8 τρίποντα, ενώ ο Άαρον Γκόρντον σταμάτησε στους 24 πόντους με 9/14 εντός παδιάς και 8 ριμπάουντ. Για τους Λέικερς οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το μεγάλο «κάζο» του αποκλεισμού, ο Άντονι Ντέιβις ήταν πρώτος σκόρερ με 28 πόντους (11/25 σουτ), 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, την ώρα που ο Ράσελ Ουέστμπρουκ «γέμιζε» τη στατιστική του με 27 πόντους (11/15 σουτ), 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα