Αντετοκούνμπο: «Θέλω να δημιουργώ τέχνη, αν κυνηγάς ρεκόρ χάνεις τη χαρά του παιχνιδιού» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να δημιουργώ τέχνη, αν κυνηγάς ρεκόρ χάνεις τη χαρά του παιχνιδιού» (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο: «Θέλω να δημιουργώ τέχνη, αν κυνηγάς ρεκόρ χάνεις τη χαρά του παιχνιδιού» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει και την ιστορική του βραδιά κόντρα στους Νετς.

Οι Μπακς καθάρισαν ξανά τους Νετς στην παράταση με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας τον Τζαμπάρ. Ο Greek Freaκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως δεν γνώριζε για το ρεκόρ, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να παραμείνει ταπεινός για περισσότερα. Τέλος ανέφερε πως θέλει να κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το ιστορικό τρίποντο που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο: «Γνώριζα πως έπρεπε να σουτάρω γιατί πολλοί ξέρουν ότι θα πήγαινα στο καλάθι και θα με περίμενε η άμυνα. Ενιωσα καλά. Ήξερα ότι χρειαζόμασταν ένα τρίποντο και το πήρα».

Για το ρεκόρ και την πρωτιά στους σκόρερ: «Δεν γνώριζα για το ρεκόρ αλλά χαίρομαι για τον τρόπο που ήρθε γιατί αλλάζω τα πράγματα. Δεν θέλω να καρφώνω και να τρέχει. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να σκοράρω για τρεις. Αν δεν προσπαθείς και δεν είσαι ταπεινός και απλά παίζεις ως τον Ιούνιο κανείς δεν θα το θυμάται αυτό»

Να παραμείνω ταπεινός και διψασμένος για να κατακτήσω περισσότερα. Έτσι μπορώ να καταφέρω πιο πολλά και να δημιουργήσω τέχνη. Το μπάσκετ είναι μία τέχνη. Θέλω να κερδίζω ματς και να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου»

Για την πιθανότητα να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ ever στο ΝΒΑ: «Για να το καταφέρω αυτό πρέπει να παίζω 25 χρόνια. Είμαι πεισματάρης, μπορώ αλλά πρέπει να το πάρουμε μέρα με τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν παραμείνω ταπεινός μπορώ να έχω μέλλον στην καριέρα μου. Αν κυνηγάς τα ρεκόρ, χάνεις την ουσία και τη χαρά του παιχνιδιού. Αν δεν τα καταφέρεις νιώθεις πως δεν μπορείς. Βρίσκομαι στην πιο ώριμη φάση της ζωής μου. Είναι θέμα νοοτροπίας».

 

NBA Τελευταία Νέα