Νικς-Θαντερ 123-127: Έγινε του... «triple double» στη Νέα Υόρκη, στα «ρηχά» ο Ποκουσέφσκι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Νικς-Θαντερ 123-127: Έγινε του... «triple double» στη Νέα Υόρκη, στα «ρηχά» ο Ποκουσέφσκι (vid)

bet365

Γκίντεϊ και Ραντλ έκλεψαν την παράσταση στο «Madison Square Garden» με τα «triple doubles» ωστόσο ο rookie της Οκλαχόμα ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος κερδίζοντας στην παράταση τους Νικς με 127-123.

Ματσάρα έγινε στη Νέα Υόρκη, με την Θάντερ να φεύγει με τη νίκη και να... στερεί από τους Νικς την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις για το «play in tournament». Βέβαια στο τέλος της κανονικής διάρκειας είχαν την ευκαιρία για το buzzer beater της νίκης, αλλά το σουτ του Ραντλ δεν βρήκε στόχο.

Ο σταρ των Νεοϋορκέζων ωστόσο τελείωσε το ματς με «triple double» έχοντας 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν στάθηκε και αρκετό για τη τελική επικράτηση των Νικς. Αντίθετα είχε... ουσία το «triple double» του Τζος Γκίντεϊ της Οκλαχόμα, ο οποίος με τη σειρά του τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 τελικές πάσες.

Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον Τρε Μαν με 30 πόντους και 4/7 τρίποντα ενώ ο Ντάριους Μπάζλεϊ συνέθεσε την «τριάδα όνειρο» της Οκλαχόμα με άλλους 23 πόντους και 8 ριμπάουντ. Μάλιστα ήταν και εκείνος που με δικό του καλάθι στα 5'' είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα πριν αστοχήσει ο Ραντλ.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν είχε καλό παιχνίδι καθώς στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε έμεινε στους 2 πόντους έχοντας 1/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

@Photo credits: Twitter: Oklahoma City Thunder

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα