Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στο γόνατο και ο Στίβεν Άνταμς τον βοήθησε αμέσως (vid)

Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στο γόνατο και ο Στίβεν Άνταμς τον βοήθησε αμέσως (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιχείρησε το μπάσιμο, γλίστρησε και χτύπησε το γόνατό του, όμως ο Στίβεν Άνταμς ήταν εκεί, όχι μόνο για τον προστατεύσει αλλά και για τον βοηθήσει.

Ο Στίβεν Άνταμς είναι εξαιρετικά ευγενικός. Και δυνατός. Πριν από μερικές ημέρες σήκωσε στον αέρα τον Τόνι Μπράντλεϊ των Μπουλς για να σταματήσει έναν καυγά. Τα ξημερώματα σήκωσε από το παρκέ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ζυγίζει 110 κιλά.

Ας πάρουμε τη φάση από την αρχή. Ο Αντετοκούνμπο επιχείρησε ένα μπάσιμο, στη νίκη των Μπακς απέναντι στους Γκρίζλις με 126-114, το πόδι του γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Greek Freak να χτυπήσει το γόνατό του στο παρκέ!

Ο Άνταμς είχε την οξυδέρκεια να προστατεύσει το συνάδελφό του - όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με άλλους - αλλά και να τον σηκώσει! Και φυσικά ο Giannis μπορούσε να συνεχίσει το ματς, τελειώνοντας με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα