Ουίζαρντς - Σίξερς 117-98: «Πάρτι» της Ουάσινγκτον στην επιστροφή Μπιλ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Ουίζαρντς - Σίξερς 117-98: «Πάρτι» της Ουάσινγκτον στην επιστροφή Μπιλ (vid)

bet365

Η... υπερπροσπάθεια των Εμπίντ και Μάξεϊ δεν αρκούσε για τους Σίξερς που γνώρισαν την ήττα από τους Ουίζαρντς με 117-98 που είδαν τον Μπιλ να επιστρέφει και τον Κούζμα να έχει και πάλι κέφια.

Όλο και ανεβαίνουν αγωνιστικά οι Ουίζαρντς που πέρασαν το εμπόδιο των Σίξερς και έφτασαν το ρεκόρ τους στο 23-21 με τη Φιλαδέλφεια να πέφτει πλέον στο 25-18.

Ο Μπιλ επέστρεψε μετά τις δύο φορές που μπήκε στο πρωτόκολλο σε διάστημα λίγων εβδομάδων και έγινε μέρος του πανηγυρικού κλίματος με το τελικό σκορ να είναι 117-98.

Για τους νικητές, ο Κούζμα πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 15 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ άλλοι έξι παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Συγκεκριμένα, ήταν οι Μπιλ (13π.), Κάλντγουελ-Πόουπ (14π.), Κίσπερτ (11π.), Χάρελ (18π.), Χατσιμούρα (11π.) και Μπράιαντ (15π.).

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε σημειώνοντας 32 πόντους, με τον Μάξεϊ να προσθέτει άλλους 18.

γ

φ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα